:

Szerző: zsozso

2000. május 18. 15:36

Szóljunk hozza!!!

    Udv PAF-os Szakember!

    Elosszor bocs az ekezetek hianyaert, de regi idokbol szarmazom!! No akkor: teljes mertekben egyett ertek Fiery mesterrel a cd irok ugyeben /kulso-belso viszaly/.
    En ket HP-val gyakorlatozom masfel eve /HP7200i, HP9110i/ mindektto "belso", az idezojel oka a gep kinezete, marmint a szamitogepe, maximum a vaz, teto semmi, minden szellozik, ujabban mar haz sincs!

Látom, nálad is csak arra jó a gépháztető, hogy egyfolytában pofára ess benne;-) Él bennem egyfajta pozitív előítélet azokkal szemben, akik nem csavarozzák össze a házat. Ez nálam a szakértelem ismérve.
A lényeg ugyanaz, szellőzik az íród.

    Szoval a HP7200 egy het nem mukodes, ketszer vissza HP szervizbe, mire nagy nehezen kicsereltek a belsejet, komplett, azota is kitunoen mukodik, mar nem nalam, de ott sincs nagy gond a nyari meleggel, pedig ott szabalyos hazban uzemel! A HP9110 mar semmi gond kitunoen birja a 8* irast, szinte folyamatosan /kepek archivalasa/.
    A HP9110 sajat hibajabol meg nem rontott cd-t! /egyeb gephiba+sajat hulyesegbol mar eleget/. A buffer underround-ot is eleg jol birja, pedig szolid a config /iP166MMX, 96EDO, IBM vinyo-NTFS/.
    Hasonlo tapasztalatim vannak az uj IDE-s Sony 100/120/140-es irokkal is! Raadasul sokkal kisebb procer igennyel is elmegy! Config ua. csak Sony 120/140 iro! Az Eazy CD 3.5c mindketszer /HP-hoz ezt adjak/.
    Ez magyarazza el nekem valaki!
    DE isten mentsen a nehol meg mindig felbukkano bago aron mert Pana SCSI iroktol! Minimum egy huto belseje+gar lejarta elotti eladas+az eltolt cd tomkelege!
    JA!!! Masik kedvenc temam! A CD-ROM-ok! Hat elehg romok!!! Meg kell mondani en ASUS parti vagyok! Amig mennek az IDE-sek kozul ok a legjobbak! De kerdes meddig mennek? Hat nekem tobbnyire 3-9 het idotartamig mukodtek a 34-36-40* olvasok, a 2.3-3.3-es firmaware-val!!! Azota kijott a 2.1H es lass csodat tavaly november ota kitunoen uzemel, pedig tenyleg meg-meg hajtom!!! Ellenben a korabban emlitettek kozul mar egy sincs mukodokepes allapotban egyetlen ismerosomnel sem, ez kb. 30-40(!!!!) cd jelent, a szamot kerjuk komolyan venni tenyleg ennyi, eloszor nekem is kisse hihetetlennek tunt!
    Ellenpelda 98. majusaban vasarolt ASUS34* 1.6 firmware maig kitunoen mukodik - le is kopogom -, csak sajnos CD-RW-vel nem tod mit kezdeni! Ja ASUS50*-ek! Nalam 5 peldany jart mindegyiknek katasztrofalis volt a hibajavitasa!!! /Van egy sajat preparalt tesztlemezem, azon probalkoznak az cd-k./
    Kb akkor mara ennyi, remelem nem volt tul erdektelen. Legkozelebb az egyeb cd olvasokkal kapcsolatban irnek nehany keresetlen mondatot!!!

    Kosszonom a lehetoseget!

    Hossszu elete mindenkinek!!! /foleg a gepeknek/

    Udv

    andre

Felcsigáztad az érdeklődésemet ezzel a firmware csere dologgal. Nem értem, hogy lehetséges elkerülni fizikai meghibásodást firmware cserével. Aki tudja a választ, kérem ne fojtsa magába!
Köszönöm és továbbra is (el)várom leveleid.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.