:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. szeptember 3. 14:16

Új mobiltelefonokkal jelentkezett a Sony Ericsson

Egy párizsi rendezvényen a Sony Ericsson három új mobiltelefont mutatott be, amelyek közül kettőt elsősorban fiataloknak és kezdő felhasználóknak szán, egy pedig egy beépített kamerával rendelkező felső kategóriás készülék.

Egy párizsi rendezvényen a Sony Ericsson három új mobiltelefont mutatott be, amelyek közül kettőt elsősorban fiataloknak és kezdő felhasználóknak szán, egy pedig egy beépített kamerával rendelkező felső kategóriás készülék.

Az egyedi megjelenésű Z200 az első szétnyitható mobiltelefon a Sony Ericssontól az európai piacon. A színes "StyleUP" előlapokkal, egyedi háttérképekkel és 40 szólamú csengőhangokkal testreszbható készülék 4096 árnyalat megjelenítésére képes kijelzővel rendelkezik. A Z200-on három előre telepített játék (Minigolf, Alien Scum, Honey Cave) található. A telefon 98 grammot nyom, egy akkumulátorfeltöltéssel legfeljebb 4,5 óra beszélgetési időt vagy 200 óra készenlétet biztosít. A Sony Ericsson Z200 a negyedik negyedév során jelenik meg a szolgáltatók kínálatában.


Sony Ericsson Z200 és Z600

A szintén ma bemutatott T230 egy alsó kategóriás modell, amely 4096 árnyalat megjelenítésére képes kijelzővel rendelkezik. A készülék multimédiás üzenetek küldésére és fogadására is alkalmas. A fiataloknak szánt telefonban számos beépített játék található, de a felhasználók újakat is tölthetnek le a www.SonyEricsson.com oldalról. A T230 79 grammot nyom, egy akkumulátorfeltöltéssel 13 óra beszélgetési vagy 300 óra készenléti időt biztosít. A mobiltelefon a negyedik negyedév során kerül az üzletekbe.


Sony Ericsson T230

A fiataloknak szánt mobiltelefonokon kívül egy felső kategóriás készülékkel is bővült a Sony Ericsson termékpalettája: a szétnyitható, két kijelzővel felszerelt Z600-ban beépített kamera, 65 ezer árnyalat megjelenítésére képes kijelző, valamint Bluetooth adóvevő is található. A mobiltelefon StyleUP előlapokkal testreszabható és természetesen egyedi hátterek, valamint asztaltémák tölthetők le rá.

A Z600-at elsősorban képek készítésére, kezelésére és küldésére hegyezte ki a Sony Ericsson, ennek megfelelően a telefonban számos képszerkesztő alkalmazás kapott helyet. A készülék természetesen kezeli a multimédiás üzeneteket is. A telefonban több előre telepített játék is található, a felhasználó azonban természetesen továbbiakat is telepíthet rá. A játékos kedvű vásárlók külön irányítópadot csatlakoztathatnak a Z600-hoz.

A Sony Ericsson közleménye szerint a negyedik negyedév során megjelenő Z600 egy akkumulátorfeltöltéssel legfeljebb 6 óra beszélgetést vagy 200 óra készenlétet tesz lehetővé. A készülék tömege 110 gramm.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.