Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Átadták az econet önkormányzati portálrendszerének első részét

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. szeptember 03. 10:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) átvette és ki is fizette az önkormányzati-portál rendszer weboldalainak első csomagját, mely az econet.hu által a rendszerben fejlesztendő közel 150 önkormányzati portál csaknem felét érinti.

hirdetés
[HWSW] Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) átvette és ki is fizette az önkormányzati-portál rendszer weboldalainak első csomagját, mely az econet.hu által a rendszerben fejlesztendő közel 150 önkormányzati portál csaknem felét érinti.

A korábban – különböző állami szervek vizsgálatai miatt - több hónapos késedelmet szenvedett projekt jelentősen felgyorsulhat, és az econet.hu reményei szerint október elejére gyakorlatilag teljes egészében lezárulhat a legnagyobb hazai önkormányzati internetes portál-hálózat kiépítése és átadása.

A teljes portálrendszer – melynek központi tartalom-management és koordinációs alkalmazásait is az econet.hu fejlesztette és üzemelteti – több mint 400 önkormányzati portált tartalmaz, így - mint az egyetlen, a hazai önkormányzatok több mint 10 százalékát lefedő egységes technológiájú rendszer -, alkalmas arra, hogy a teljes magyarországi önkormányzati internetes portálrendszer kiindulópontja legyen.

Az econet.hu portálrendszerének már átadott weboldalai között található például Paks, Budapest XVI. kerülete, Gyomaendrőd, Kapuvár vagy Szarvas honlapja is.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.