:

Szerző: zsozso

2000. május 18. 12:06

Alaplap téma

    Hali!

    Csak egy apro hozzaszolasom lenne. A stabilitas es procigyilkolas teren is eleg jo helyen szerepel [sajat tapasztalataim szerint] az AOpen is. Tovabba itt a PCI slot-ok egy reszenek bios-ban ki lehet osztani az IRQ-t [ha csak 4 solt van, akkor mindnek, ha tobb, akkor 4-nek]. Vannak kifejezetten huzashoz keszult lapok [ax6bcpro I es II, Pro gold, Millenium ed.], egyeb lapok [ax6b, ax6bc,...], nem intel-re epulo lapok, es nem kifejezetten otthoni felhasznalasra szant lapok [ax6b+ es a 440GX-re epulo cuccok]. Sajat tapasztalatom szerint egy ax6b+ -ban esetenkent jobban es stabilabban megy egy proci [alap tapfesz.-en!], mint egy Abit-ban feszultsegemelessel (!) ua. MHz-en. (Kiprobaltam a 300A-mat egy BE6-II -ben is, de siralmas volt.) Mindossze ket problemam van az AOpen-nel. 1: szinte sehol sem lehet kapni (csak a MaComp arusit kiskerkent is mindent) 2: a lapok nem indulnak el mindenfele (gagyi) memoriaval [ketoldalas DIMM-ek 90%-a kilove!], de amivel elindul, azzal nagyon stabil. [Itthon teszteltem egyet: a winfos98 136 oran keresztul stabil volt folyamatos hasznalat mellett. Nappal game, egyebek; ejszaka meg SETI@home. Aztan hoztak egy winchit, ugyhogy shutdown lett a vege.]

    Zoley

    --
    Error reading REALITY.SYS - Universe Halted
    "One purpose, one vision" - Kane

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.