:

Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 29. 17:27

Motorola A920 készülék a "3" harmadik generációs szolgáltató kínálatában

[DigiTimes] A Motorola és a 3 harmadik generációs mobilszolgáltató tegnap jelentette be, hogy hamarosan újabb készülékkel bővül a szolgáltató angliai mobilkínálata. A Motorola 3G-s telefonja, az A920 49-199 angol font közötti áron lesz megvásárolható különböző előfizetői csomagokban.

[DigiTimes] A Motorola és a "3" harmadik generációs mobilszolgáltató tegnap jelentette be, hogy hamarosan újabb készülékkel bővül a szolgáltató angliai mobilkínálata. A Motorola 3G-s telefonja, az A920 49-199 angol font közötti áron lesz megvásárolható különböző előfizetői csomagokban.

A Motorola A920 mobilkészülék háromsávos, GSM/GPRS mellett UMTS technológiát is támogat, és a Symbian operációs rendszeren futtatja az UIQ platformot; ez a megoldás már ismerős lehet a Sony Ericsson P800 készülékéből.


Motorola A920

Az A920 kommunikátor beépített digitális kamerával rendelkezik, mely rövid videók rögzítésére is képes. Ebből sejthető, hogy az A920 segítségével videohívás is bonyolítható, valamint streamelt audió és videó lejátszására is alkalmas lesz. A készülék AGPS helymeghatározó szolgáltatásokat is támogat, a beépített vagy letöltött játékok pedig két darab, kifejezetten játékok számára dedikált gomb segítségével nyújthatnak nagyobb játékélményt.

A Motorola A920 természetesen SMS és MMS üzeneteket is küldhet és fogadhat, kézirás- és hangfelismerő funkció is található benne. A Sony Ericsson P800-hoz hasonlóan az A920 is bővíthető memóriakártyával, igaz ez utóbbi a Memory Stick Duo helyett Secure Digital memóriakártyát fogad. A készülék az USB vagy Bluetooth felületen keresztül szinkronizálható PC-nkkel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.