Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 29. 12:47

Két új audiolejátszót mutatott be az iRiver

A koreai iRiver két új digitális audiolejátszóval jelentkezett.

A koreai iRiver két új digitális audiolejátszóval jelentkezett.

Az iFP-500 sorozat nem titkoltan a Creative MuVo sorozatnak kíván az ellenfele lenni. A flash memóriával működő lejátszó 256 Mbyte, 512 Mbyte és 1 Gbyte kapacitású kivitelben lesz kapható. Az iFP-500 18x48x63 milliméter méretű és csupán 35 grammot nyom. A beépített FM-rádióval rendelkező készülék az MP3, WMA és ASF formátumú állományok megszólaltatására képes. A beépített akkumulátor akár 25 óra folyamatos működést is lehetővé tesz.

Az iMP-700 egy hordozható CD-játszó, amely természetesen a lemezekre írt MP3 és WMA fájlok megszólaltatására is képes. A beépített FM-tunerrel rendelkező készülék programozható ekvalizert is tartalmaz. A gyártó állítása szerint az iMP-700 két AA elemről akár 30 órán át is használható. A lejátszó novemberben kerül a boltokba, fogyasztói ára 130 euró körül várható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról