Szerző: mz

2000. május 17. 23:09

A HP szponzorál

A Hewlett-Packard Company a Variety Pavilion-nal kialakított társulása keretein belül ma bejelentette, hogy szponzorálja „Az Internet, mint termelési eszköz” nevű értekezletet az 53. éves Cannes-i Filmfesztiválon. Ezen kívül a HP biztosítja a Variety Pavilion teljes számítástechnikai eszköztárát Cannes-ban, a tudósítói központot a Variety Magazine valamennyi kiküldött tudósítója számára, valamint a Cannes-i konferenciasorozat helyszínét.
A megbeszélés május 16-án, kedden lesz 17:00 és 18:30 között. Az összejövetelen filmesek, az Internetes filmezés úttörői, producerek és az Internetes éra filmművészetének infrastruktúra-szolgáltatói vitatkoznak arról, hogy az Internet milyen módon változtatja meg a filmgyártás gyakorlatát és a kulcsfontosságú alkotói és együttműködési folyamatok működésének módját. A megbeszélést „A Quantum Projekt” című, teljes mértékben digitális eszközökkel forgatott és editált film európai bemutatója követi, amelyet kizárólag az Interneten lehet megnézni a www.sightsound.com címen.
a címlapról

VISION

0

Olcsóbb Vision Pro-ra fekszik rá az Apple

2024. június 19. 13:00

A második generációs eszköz fejlesztése helyett egy alacsonyabb árkategóriára lövő hardverre összpontosít az almás cég, ami 2025-ben jelenhet meg.