Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 25. 09:28

Az Ericsson UMTS technológiát szállít a Vodafone görög leányvállalata részére

Az Ericsson az UMTS telepítésének kezdeti fázisára vonatkozó megállapodást írt alá a Vodafone-Panafon Greek Telecommunications Company S.A.-val, a Vodafone görögországi leányvállalatával.

Az Ericsson az UMTS telepítésének kezdeti fázisára vonatkozó megállapodást írt alá a Vodafone-Panafon Greek Telecommunications Company S.A.-val, a Vodafone görögországi leányvállalatával.

Az Ericsson, a két szállító egyike, UMTS maghálózati technológiát szállít, valamint mérnöki és tanácsadási szolgáltatásokat nyújt majd a Vodafone-csoport görög leányvállalata részére. Az Ericsson 2003 harmadik negyedévében kezdi meg a hálózat felállítását Görögországban. Az Ericsson szállítja és telepíti az infrastruktúra összes elemét a maghálózathoz, illetve az ahhoz tartozó hálózat-felügyeleti rendszerhez. Az UMTS hálózat 2003 végére készül el.

"Az Ericssonnal folytatott sokéves együttműködésünk most az UMTS-maghálózat görögországi szállításával egészül ki. A fejlesztés révén hamarosan harmadik generációs innovatív mobilszolgáltatásokat nyújthatunk megrendelőink számára Görögországban" -- nyilatkozta George Koronias, a Vodafone görög leányvállalatának vezérigazgatója.

"Ez a megrendelés UMTS sikertörténetünk folytatása. Nagy öröm számunkra, hogy most a Vodafone is a mi hatékony harmadik generációs mobilszolgáltatásunk mellett döntött a kihívást jelentő görög mobiltávközlési piacon" -- jelentette ki Bill Zikou, az Ericsson Délkelet-Európával foglalkozó üzletágának elnöke.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról