Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 22. 10:22

Kétoldalas nyomtatásra is képes multifunkciós lézerkészüléket dobott piacra a Samsung

[Morpho] A Samsung egy új multifunkciós digitális lézerkészüléket (SCX-5315F) jelentetett meg, mely kétoldalas nyomtatásra is képes.

[Morpho] A Samsung egy új multifunkciós digitális lézerkészüléket (SCX-5315F) jelentetett meg, mely kétoldalas nyomtatásra is képes.

A felhasználó egyetlen gombnyomással beállíthatja a kétoldalas nyomtatást, ekkor a nyomtató sorba is rendezi a lapokat a kétoldalas nyomtatásnak megfelelően. A fejlett kétoldalas nyomtatás funkció, mely eddig csak a teljes méretű fénymásolókban és többfunkciós nyomtatókban állt rendelkezésre, csökkenti a papírfelhasználást, és rugalmasabb dokumentumformázást tesz lehetővé. Ez a funkció kulcsfontosságú az olyan irodákban és otthonokban, ahol nagy mennyiségű nyomtatás/fénymásolás folyik.

Egy másik alapszolgáltatás az automatikus dokumentumadagoló (Automatic Document Feeder -- ADF), mellyel a digitális multifunkciós eszköz összes szolgáltatása teljes mértékben kihasználhatóvá válik. Az SCX-5315F számos olyan funkciót kínál, mely nem valósítható meg a hagyományos többfunkciós nyomtatókkal. Ilyenek például a két lap szkennelése egy lapra, a másolat elrendezésének automatikus beállítása, és az előre meghatározott számú másolat elkészítése.

Az SCX-5315F négy az egyben (fénymásoló, szkenner, nyomtató és fax) készülék percenként 15 lap másolására képes, 3D objektumok beolvasására képes, és 33,6 Kbps sebességgel továbbítja a faxokat. Emellett a Samsung forgalomba hozza SCX-5115 jelű háromfunkciós (nyomtató, fénymásoló és szkenner) készülékét is. Az újdonságok egyelőre kizárólag Koreában kaphatók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról