Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 21. 17:52

Ingyen navigációs szoftver jár a HP iPaq kézigépekhez

A HP bejelentette, hogy minden újonnan vásárolt iPaq tenyérszámítógéphez a Navisys AeroMap GPS-alapú navigációs szoftverét adja ajándékba.

A HP bejelentette, hogy minden újonnan vásárolt iPaq tenyérszámítógéphez a Navisys AeroMap GPS-alapú navigációs szoftverét adja ajándékba.

Az eszközök felhasználási lehetőségeit tovább bővítve, az elektronikus könyvek, a beépített irodai alkalmazások és megannyi hasznos segédeszköz mellett a hp az AeroMap szoftverrel végre minden új iPaq tulajdonos számára lehetővé teszi a tenyérszámítógép, mint autós navigációs rendszer használatát.

A közelmúltban bemutatott AeroMap a NaviSys Kft. AeroMap sorozatának első olyan tagja, amely immár mindenki számára elérhető közelségbe hozza a GPS globális műholdas helymeghatározó rendszer alapján való tájékozódást. A szoftver felhasználói könnyedén megtalálják úti céljukat a részletes Magyarország autóstérképen, illetve Budapest és a megyeszékhelyek utca szintű térképein.

Az AeroMap önmagában is használható a hagyományos papírtérképek kiváltására, de a hp iPaq-ekhez csatlakoztatható helymeghatározó eszközzel együtt bármilyen járművön hatékonyan segíti a tájékozódást. Bár a gyártó elsősorban autós navigációra ajánlja, a szoftver kitűnően alkalmas a vízi, légi, sőt, a gyalogos tájékozódásra is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról