Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 22. 13:25

17"-os LCD-televíziót mutatott be az Iiyama

[Clubic.com] Beépített TV-tunerrel rendelkező LCD-monitort, LCD-televíziót dob piacra a közeljövőben az Iiyama. A ProLite termékvonalba tartozó E430T-S monitor 17-os LCD-panele kiváló jellemzőkkel rendelkezik, 16 ms-os utánvilágítási ideje tökéletesen alkalmassá teszi multimédiás felhasználásokra.

[Clubic.com] Beépített TV-tunerrel rendelkező LCD-monitort, LCD-televíziót dob piacra a közeljövőben az Iiyama. A ProLite termékvonalba tartozó E430T-S monitor 17"-os LCD-panele kiváló jellemzőkkel rendelkezik, 16 ms-os utánvilágítási ideje tökéletesen alkalmassá teszi multimédiás felhasználásokra.

A monitor kontrasztaránya 400:1-hez, fényereje 300 kandella/m2, mely több mint elegendő. A specifikációt tekintve ez a monitor jóval fejlettebb a modell alapjául szolgáló, hónapok óta kapható E430-S monitornál.

A szokásos analóg, VGA bemenet mellett kompozit, SVIDEO és természetesen antenna bemenetekkel is rendelkezik a monitor. A modellen sajnos nincs digitális, DVI csatlakozó. A ProLite E430T-S LCD-televízió szeptembertől lesz kapható körülbelül 600 eurós áron.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

1

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.