Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 22. 13:25

17"-os LCD-televíziót mutatott be az Iiyama

[Clubic.com] Beépített TV-tunerrel rendelkező LCD-monitort, LCD-televíziót dob piacra a közeljövőben az Iiyama. A ProLite termékvonalba tartozó E430T-S monitor 17-os LCD-panele kiváló jellemzőkkel rendelkezik, 16 ms-os utánvilágítási ideje tökéletesen alkalmassá teszi multimédiás felhasználásokra.

[Clubic.com] Beépített TV-tunerrel rendelkező LCD-monitort, LCD-televíziót dob piacra a közeljövőben az Iiyama. A ProLite termékvonalba tartozó E430T-S monitor 17"-os LCD-panele kiváló jellemzőkkel rendelkezik, 16 ms-os utánvilágítási ideje tökéletesen alkalmassá teszi multimédiás felhasználásokra.

A monitor kontrasztaránya 400:1-hez, fényereje 300 kandella/m2, mely több mint elegendő. A specifikációt tekintve ez a monitor jóval fejlettebb a modell alapjául szolgáló, hónapok óta kapható E430-S monitornál.

A szokásos analóg, VGA bemenet mellett kompozit, SVIDEO és természetesen antenna bemenetekkel is rendelkezik a monitor. A modellen sajnos nincs digitális, DVI csatlakozó. A ProLite E430T-S LCD-televízió szeptembertől lesz kapható körülbelül 600 eurós áron.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.