Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 19. 15:46

A Samsung gyártja a Dell 17"-os, szélesvásznú multimédiás LCD-monitorát

A tajvani DigiTimes értesülései szerint a Dell a Samsung Electronics-et választotta a vállalat új 17-os, szélesvásznú (16:9-es képarányú), multimédiás LCD-monitora beszállítójaként, OEM-gyártójaként. A Dell az új termékkel könnyedén meglovagolhatja az egyre népszerűbb LCD-televíziók által létrehozott hullámokat.

A tajvani DigiTimes értesülései szerint a Dell a Samsung Electronics-et választotta a vállalat új 17"-os, szélesvásznú (16:9-es képarányú), multimédiás LCD-monitora beszállítójaként, OEM-gyártójaként. A Dell az új termékkel könnyedén meglovagolhatja az egyre népszerűbb LCD-televíziók által létrehozott hullámokat.

A Samsung a híradások szerint az utolsó pillanatban nyerte el a megbízást a rivális tajvani Amtran Technology elől. A Samsung gyártókapacitásban és a termék jobb kivitelezésében tudott versenytársa fölé kerekedni a tárgyalásokon.

Korábban a Samsungról és az LG Electronics-ről (LGE) terjedtek hírek, miszerint tárgyalásokat folytatnak a Dell-lel LCD-televíziók szállításáról. A Samsung által készített monitorok várhatóan ez év végén, vagy a jövő év elején kerülnek piacra a Dell kínálatában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról