:

Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 19. 15:46

A Samsung gyártja a Dell 17"-os, szélesvásznú multimédiás LCD-monitorát

A tajvani DigiTimes értesülései szerint a Dell a Samsung Electronics-et választotta a vállalat új 17-os, szélesvásznú (16:9-es képarányú), multimédiás LCD-monitora beszállítójaként, OEM-gyártójaként. A Dell az új termékkel könnyedén meglovagolhatja az egyre népszerűbb LCD-televíziók által létrehozott hullámokat.

A tajvani DigiTimes értesülései szerint a Dell a Samsung Electronics-et választotta a vállalat új 17"-os, szélesvásznú (16:9-es képarányú), multimédiás LCD-monitora beszállítójaként, OEM-gyártójaként. A Dell az új termékkel könnyedén meglovagolhatja az egyre népszerűbb LCD-televíziók által létrehozott hullámokat.

A Samsung a híradások szerint az utolsó pillanatban nyerte el a megbízást a rivális tajvani Amtran Technology elől. A Samsung gyártókapacitásban és a termék jobb kivitelezésében tudott versenytársa fölé kerekedni a tárgyalásokon.

Korábban a Samsungról és az LG Electronics-ről (LGE) terjedtek hírek, miszerint tárgyalásokat folytatnak a Dell-lel LCD-televíziók szállításáról. A Samsung által készített monitorok várhatóan ez év végén, vagy a jövő év elején kerülnek piacra a Dell kínálatában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 13:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.