Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 17. 21:52

A FIC tervei

A tajvani FIC a Computex kiállításon újdonságok egész sorozatával rukkol majd elő. Az Aqua kódnevű webpad a Transmeta Crusoe processzor köré épül és Linux operációs rendszert használ. A készüléket a vezeték nélküli internet-elérésre lesz "kihegyezve". A Crusoe processzorok alacsony fogyasztásának köszönhetően a számítógép akkumulátorról több, mint öt órán át lesz képes folyamatosan üzemelni.

A kiállításon jelennek meg a FIC második generációs Athlon alaplapjai, amelyek Socket A foglalattal készülnek és VIA KZ133 chipsetje hajtja őket. Az AZ11 és AZ31 alaplapok 4x AGP, PC133 SDRAM és 200 MHz front side bus támogatással rendelkeznek, az AMD Thunderbird és Duron processzorokat egészen 1 GHz-ig lehet majd hajtani bennük.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról