Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 19. 11:07

A Vogel Burda megvásárolta a hazai piacvezető számítástechnikai magazint

A német Vogel Burda Holding GmbH 90 százalékos tulajdont szerzett a Computer Panoráma Kiadói Kft.-ben.

A német Vogel Burda Holding GmbH 90 százalékos tulajdont szerzett a Computer Panoráma Kiadói Kft.-ben.

Az utóbbi két évben a Computer Panoráma Kft. azonos nevű magazinja piacvezető pozíciót ért el. A Computer Panoráma havonta 35 ezer példányban jelenik meg, s a kiadó az idén 20 különszámot és 6 könyvet is megjelentet. A Computer Panoráma Kft. jövőre ünnepli alapításának 15. évfordulóját. 2003 első felében a cég jelentős, 34 százalékos növekedést ért el.

Dr. Markus Witt, a Vogel Burda Holding ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: üzletpolitikájuk alapját képezi, hogy az egyes országokban egymástól független és optimálisan a helyi piacra szabott médiumokat fejlesszenek és állítsanak elő. A Vogel Burda most több mint 60 munkatársat foglalkoztat Magyarországon.

A Computer Panoráma Kft. továbbra is önálló cégként működik tovább. Az új tulajdonviszonyok ellenére a Computer Panoráma és a Chip magazinok egymástól függetlenül, önálló tartalommal jelennek majd meg.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.