Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 19. 11:07:14

A Vogel Burda megvásárolta a hazai piacvezető számítástechnikai magazint

A német Vogel Burda Holding GmbH 90 százalékos tulajdont szerzett a Computer Panoráma Kiadói Kft.-ben.

HIRDETÉS

A német Vogel Burda Holding GmbH 90 százalékos tulajdont szerzett a Computer Panoráma Kiadói Kft.-ben.

Az utóbbi két évben a Computer Panoráma Kft. azonos nevű magazinja piacvezető pozíciót ért el. A Computer Panoráma havonta 35 ezer példányban jelenik meg, s a kiadó az idén 20 különszámot és 6 könyvet is megjelentet. A Computer Panoráma Kft. jövőre ünnepli alapításának 15. évfordulóját. 2003 első felében a cég jelentős, 34 százalékos növekedést ért el.

Dr. Markus Witt, a Vogel Burda Holding ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: üzletpolitikájuk alapját képezi, hogy az egyes országokban egymástól független és optimálisan a helyi piacra szabott médiumokat fejlesszenek és állítsanak elő. A Vogel Burda most több mint 60 munkatársat foglalkoztat Magyarországon.

A Computer Panoráma Kft. továbbra is önálló cégként működik tovább. Az új tulajdonviszonyok ellenére a Computer Panoráma és a Chip magazinok egymástól függetlenül, önálló tartalommal jelennek majd meg.

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 22. 02:58

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.