Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 19. 11:07

A Vogel Burda megvásárolta a hazai piacvezető számítástechnikai magazint

A német Vogel Burda Holding GmbH 90 százalékos tulajdont szerzett a Computer Panoráma Kiadói Kft.-ben.

A német Vogel Burda Holding GmbH 90 százalékos tulajdont szerzett a Computer Panoráma Kiadói Kft.-ben.

Az utóbbi két évben a Computer Panoráma Kft. azonos nevű magazinja piacvezető pozíciót ért el. A Computer Panoráma havonta 35 ezer példányban jelenik meg, s a kiadó az idén 20 különszámot és 6 könyvet is megjelentet. A Computer Panoráma Kft. jövőre ünnepli alapításának 15. évfordulóját. 2003 első felében a cég jelentős, 34 százalékos növekedést ért el.

Dr. Markus Witt, a Vogel Burda Holding ügyvezető igazgatója hangsúlyozta: üzletpolitikájuk alapját képezi, hogy az egyes országokban egymástól független és optimálisan a helyi piacra szabott médiumokat fejlesszenek és állítsanak elő. A Vogel Burda most több mint 60 munkatársat foglalkoztat Magyarországon.

A Computer Panoráma Kft. továbbra is önálló cégként működik tovább. Az új tulajdonviszonyok ellenére a Computer Panoráma és a Chip magazinok egymástól függetlenül, önálló tartalommal jelennek majd meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról