Szerző: Ady Krisztián

2003. augusztus 12. 17:04

Bizonytalan ideig elhalasztotta első tenyérgépe bemutatását a Gateway

Az infoSync információi szerint tovább késik a Gateway első tenyérgépe. Az egyszer már felülbírált, augusztus közepére módosított megjelenési időpont egyelőre bizonytalan időpontra csúszik a Gateway illetékese szerint. Az előző csúszást a készülék elhúzódó tesztelésével okolta a vállalat.

Az infoSync információi szerint tovább késik a Gateway első tenyérgépe. Az egyszer már felülbírált, augusztus közepére módosított megjelenési időpont "egyelőre bizonytalan időpontra" csúszik a Gateway illetékese szerint. Az előző csúszást a készülék elhúzódó tesztelésével okolta a vállalat.

A Gateway 100X tenyérgépe 400 MHz-es Intel XScale processzorra épül, 32 Mbyte ROM mellett 64 Mbyte RAM-ot, Secure Digital/MultiMedia Card és CompactFlash bővítőhelyet és 3,5 hüvelyk átlójú színes kijelzőt tartalmaz. A Windows Mobile 2003 operációs rendszert futtató készüléket a Lite-On gyártja a Gateway részére. A tenyérgépet a vállalat elsősorban üzleti felhasználóknak szánja majd, az ára 300 dollár körül alakul.

A jelentős átszervezésen áteső Gateway teljesen új szereplő lesz a PDA-piacon. A vállalat képviselői már korábban is hangoztatták, hogy a számítógépek mellett idén különös hangsúlyt fektetnek a kiegészítőkre és szórakoztatóelektronikai eszközökre, ennek keretében a Gateway most lépne be a tenyérgépek piacára.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.