:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 7. 11:48

Új készülékkel bővítí csúcskategóriás mobiltelefonjainak sorát az NTT DoCoMo

Japán legnagyobb mobilszolgáltatója, az NTT DoCoMo holnaptól kínálja legújabb mobiltelefonját, a P505i készüléket, amelyet a Matsushita Electric Industrial gyárt.

Japán legnagyobb mobilszolgáltatója, az NTT DoCoMo holnaptól kínálja legújabb mobiltelefonját, a P505i készüléket, amelyet a Matsushita Electric Industrial gyárt.

A P505i érdekessége, hogy két digitális kamerával is felszerelték, amelyek állóképek, képsorozatok vagy videoklipek rögzítésére is alkalmasak. A rögzített anyagokat a telefon memóriájában, vagy a készülékhez mellékelt miniSD memóriakártyán tárolhatják a felhasználók. A telefon lehetőséget ad arra, hogy a videoklipekből egyes képeket önálló fotóként is rögzítsünk.

A telefon kialakítása lehetővé teszi, hogy a felhasználók akkor is fotózhassanak, ha a szétnyitható telefon éppen össze van csukva. A készüléket két kijelzővel látták el, azonban a külső kijelző még szöveges üzenetek vagy emailek olvasására is alkalmas, ehhez külön gomb áll rendelkezésre. A külső kijelző 1,1 hüvelyk átlójú és 65 ezer szín megjelenítésére képes.

A P505i ára egyelőre ismeretlen. A készülék az ötödik a csúcskategóriás "505i" sorozatban, az NTT DoCoMo eddig már négy ilyen készüléket dobott piacra, köztük a Mitsubishi D505i-t, a Sony Ericsson SO505i-t, a Sharp SH505i-t és az NEC N505i-t.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.