Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

A 3Com első embere az AMD igazgatótanácsában

Barna József, 2003. augusztus 04. 16:01
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Bruce Claflin
Bruce Claflin
Az AMD a múlt hét végén tartott tanácsülésén az igazgatótanács tagjává választotta Bruce Claflint, a hálózati berendezéseket gyártó 3Com elnök-vezérigazgatóját. A sunnyvale-i vállalat reményei szerint Claflin komoly tapasztalata a vállalati számítástechnika területén segíthet az AMD-nek megvetni a lábát e stratégiailag fontos piaci szegmensben.

Claflin 2001 januárja óta elnök-vezérigazgatóként vezeti a 3Comot, míg korábban -- 1998 és 2001 között -- a működésért felelős vezérigazgatói posztot töltötte be. Ezt megelőzően a Digital Equipment Corporation (DEC) értékesítésért és marketingért felelős alelnöke volt. A Digitalhoz az IBM-től került, ahol 22 éven dolgozott és számos posztot töltött be.

Az AMD igazgatótanácsa Claflin csatlakozásával így újabb technológiai vezetővel bővül. A tanács tagja W.J. Sanders és Hector Ruiz mellett Robert B. Palmer, a DEC volt elnöke és elnök-vezérigazgatója.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.