Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 4. 12:51

MP3-lejátszóval jelentkezik az MSI

A tajvani Micro-Star International (MSI) ba bemutatta digitális audiolejátszóját, amely beépített rádióvevőt is tartalmaz. A Mega Stick 1 névre keresztelt készülék USB felületű adattárolóként is használható.

A tajvani Micro-Star International (MSI) ba bemutatta digitális audiolejátszóját, amely beépített rádióvevőt is tartalmaz. A "Mega Stick 1" névre keresztelt készülék USB felületű adattárolóként is használható.

Az aprócska lejátszó mindössze 95x31x18 milliméter méretű és a működtetéséhez szükséges AAA elemmel együtt is csupán 40 grammot nyom. A gyártó adatai szerint a Mega Sick 1 egy teljesen feltöltött elemmel akár 14 órán át is folyamatosan működhet. A gyártó egy elemet biztosít a készülékhez, emellett 1 méter hosszú adatkábel, valamint fülhallgató is található a csomagban, természetesen a szoftverek és kézikönyv mellett.

A 128 Mbyte memóriát tartalmazó készülék az MP3 és a WMA formátumú zenéket tudja lejátszani. Az éppen hallgatott dal adatait az előlapon található, 96x25 pixel felbontású folyadékkristályos kijelzőről lehet leolvasni. A Mega Stick 1 beépített FM-vevőt is tartalmaz, illetve diktafonként is alkalmazható. Az MSI szerint a Mega Stick 1 ideális nyelvtanuláshoz, ugyanis képes a felvett anyag kívánt részét tetszőlegesen sokszor ismételni.

A vállalat közleménye szerint a Mega Stick 1 csak az első az MSI szórakoztatóelektronikai termékeinek sorában. A cég a közeljövőben több ilyen terméket is be fog mutatni, amelyek közül legérdekesebbnek az a hordozható videolejátszó tűnik, amely DivX formátumú filmek megtekintését is lehetővé teszi.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról