:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. augusztus 1. 12:57

Részletek a Microsoft szoftvert futtató Motorola V700 mobiltelefonról

Az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) weboldalán számos műszaki adat és fotó került nyilvánosságra a Mototola V700 típusú okostelefonjáról, amely a Microsoft Smartphone operációs rendszerre épül.

Az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) weboldalán számos műszaki adat és fotó került nyilvánosságra a Mototola V700 típusú okostelefonjáról, amely a Microsoft Smartphone operációs rendszerre épül.

A Motorola megerősítette, hogy a vállalat jelenleg is fejleszti a V700 készüléket, azonban specifikációkat nem árult el. Az FCC weboldalán olvasható részletek szerint a V700 egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) mobiltelefon lesz, amely természetesen GPRS kapcsolatot is támogat. A szétnyitható készülék belső kijelzője 65 ezer színárnyalat megjelenítésére alkalmas, a külső kijelző azonban monokróm.

Egyelőre úgy tűnik, a V700 nem támogatja a multimédiás üzeneteket, legalábbis az FCC oldalán elérhető dokumentumok között semmiféle utalás nem található erre. A Motorola új telefonja azonban a Microsoft szoftverre épülő készülékek közül elsőként tartalmaz majd hangtárcsázást.

A Motorola V700 valószínűleg csalódást okoz majd azoknak, akik egy "minden hájjal megkent" telefonra számítanak, ugyanis Bluetooth adóvevő sem található a készülékben. Azonban a felhasználók ezek könnyen változtathatnak, hiszen amennyiben az SD/MMC kártyafoglalat támogatja az SDIO funkciót, akkor a készülékbe utólag beépíthető lesz SD kivitelű Bluetooth bővítőkártya.

A V700-hoz a gyártó távirányítóval ellátott headsetet, USB-s adatkábelt és töltőt mellékel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 05:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.