Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Holnap debütál az America Online AOL 9.0 Optimized szélessávú szolgáltatása

Ady Krisztián, 2003. július 31. 20:17
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[News.com] Az America Online (AOL) pénteken teszi elérhetővé legújabb, következő generációs online szolgáltatását, melytől üzleti eredményei jelentős javulását és felhasználói bázisának bővülését, az ügyfelek elvándorlási folyamatának leállását reméli. Az AOL 9.0 Optimized szolgáltatásait az AOL szélessávú internetfelhasználói számára kínálja, melyet Windows 2000 vagy XP operációs rendszerekkel rendelkező számítógépeken lehet igénybe venni. Az új szolgáltatást később a vállalat többi ügyfele is igénybe veheti majd.

[News.com] Az America Online (AOL) pénteken teszi elérhetővé legújabb, "következő generációs" online szolgáltatását, melytől üzleti eredményei jelentős javulását és felhasználói bázisának bővülését, az ügyfelek elvándorlási folyamatának leállását reméli. Az AOL 9.0 Optimized szolgáltatásait az AOL szélessávú internetfelhasználói számára kínálja, melyet Windows 2000 vagy XP operációs rendszerekkel rendelkező számítógépeken lehet igénybe venni. Az új szolgáltatást később a vállalat többi ügyfele is igénybe veheti majd.

Az AOL az elmúlt héten jelentette be, hogy az előző negyedévhez képest 804000 fővel csökkent felhasználóinak száma, az online reklámbevételek pedig 48 százalékkal csökkentek az elmúlt év óta.

Az AOL 9.0 új szolgáltatásokkal kívánja visszacsábítani vagy maradásra bírni a szélessávú internetet igénylő ügyfeleket. A szoftvercsomag legújabb verziója tűzfal és vírusvédelmi szolgáltatásokat is nyújt több más újdonság és kozmetikai frissítés mellett.

Az AOL 9.0 Optimized nem csak online szórakozást nyújt: a felhasználók egy nyomtatott magazint is kapnak minden egyes hónapban, mely csak az AOL számára készült cikkek, exkluzív anyagok válogatását tartalmazza a Time, a People és az Entertainment Weekly hasábjairól.

Az AOL 9.0 lesz az első olyan online szolgáltatás, mely támogatja, tartalmazza az Apple QuickTime lejátszóját, mely a Microsoft Windows Media és a RealNetworks szoftvere mellett lesz megtalálható egyetlen csomagban. Az AOL később a tulajdonában levő Nullsoft által fejlesztett NSA és NSV formátumokra tér majd át az online sugárzott anyagoknál.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.