Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. július 30. 16:01

Internetes sportrádiót indít a FOTEXnet

2003. augusztus elsejétől elérhető a FOTEXnet által üzemeltetett -- kizárólag interneten elérhető -- Sportrádió adása a www.sportradio.hu weboldalon, melyen elsősorban magyar vonatkozású hazai és nemzetközi sportesemények közvetítését hallgathatják az érdeklődők. A rádióadás augusztusban egyelőre kísérleti jelleggel üzemel, ennek keretében négy sportesemény élő, helyszíni közvetítésére kerül sor.

[HWSW] 2003. augusztus elsejétől elérhető a FOTEXnet által üzemeltetett -- kizárólag interneten elérhető -- Sportrádió adása a www.sportradio.hu weboldalon, melyen elsősorban magyar vonatkozású hazai és nemzetközi sportesemények közvetítését hallgathatják az érdeklődők. A rádióadás augusztusban egyelőre kísérleti jelleggel üzemel, ennek keretében négy sportesemény élő, helyszíni közvetítésére kerül sor.

A FOTEXnet által indított Sportrádió a nap 24 órájában hallgatható bármilyen internetkapcsolattal rendelkező számítógépen egy egyszerű mp3-lejátszó szoftver segítségével. Az élő sportközvetítések mellett mp3 minőségben a korábbi évtizedek és napjaink közkedvelt slágerei hallgathatók. A zeneszámok egyelőre előre meghatározott sorrendben kerülnek lejátszásra, később azonban minden hallgató kedve szerint válogathat a rendelkezésre álló hazai és külföldi előadók műveiből.

A sportközvetítések és a zene mellett a tervezett műsorstruktúrában számos háttérműsor indítása is szerepel: sztárinterjúk, stúdióbeszégetések, telefonos bejelentkezések és szakértői vélemények színesítik majd a programot. A rádió első élő közvetítésére 2003. augusztus 2-án este 8 órától kerül sor a Ferencváros - Videoton mérkőzés közvetítésével.

a címlapról