Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. július 30. 15:43

Újra net.rét a Szigeten

Ingyenes internetezés 120 gépen éjjel-nappal, internetkávézó, számítógépes játékok, flash-animációs oktatás -- ez csak egy kis ízelítő a programokból, melyekkel idén az Informatikai és Hírközlési Minisztérium szervezésében a net.rét várja a szigetelőket.

[HWSW] Ingyenes internetezés 120 gépen éjjel-nappal, internetkávézó, számítógépes játékok, flash-animációs oktatás -- ez csak egy kis ízelítő a programokból, melyekkel idén az Informatikai és Hírközlési Minisztérium szervezésében a net.rét várja a szigetelőket.

"Amit tudni akarsz az internetről..." -- délután négytől este kilencig bármilyen, az internetezéssel kapcsolatos kérdésre választ kaphatnak az érdeklődők a Prím fejlesztőitől és az IHM szakértőitől, az olvasósarokban pedig IT lapok éves terméséből válogathatnak.

A net.réten kapott helyet a volt és jelenlegi osztálytársak egymásra találását segítő osztálytársam.hu találkozási pont is. A kezdeményezéshez kapcsolódott Magyarország második legnagyobb társkereső site-ja, a www.csajozas.hu, a www.pasizas.hu is, amely a társkeresést és társaságbővítést tűzte zászlajára.

Állandó vendégként Sebeők János várja a bejegyzéseket digitális emlékkönyvébe, esténként kilenctől pedig karaoke-show lesz a sátor színpadon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról