:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. július 22. 16:05

42 településen az előfizetői igények alapján lesz ADSL

2003. július 16. óta az Axelero Internet csatlakozott ahhoz a Matáv Rt. által bevezetett programhoz, amelynek keretében a távközlési szolgáltató a saját szolgáltatási területén található 42 kiemelt településen, az ADSL bevezetéséhez szükséges fejlesztéseket a beérkező igények függvényében kezdi meg.

[HWSW] 2003. július 16. óta az Axelero Internet csatlakozott ahhoz a Matáv Rt. által bevezetett programhoz, amelynek keretében a távközlési szolgáltató a saját szolgáltatási területén található 42 kiemelt településen, az ADSL bevezetéséhez szükséges fejlesztéseket a beérkező igények függvényében kezdi meg.

Alapvetően olyan településekről van szó, amelyeken méretük miatt csak tényleges ügyféligények alapján érdemes a beruházást végrehajtani. Most, amennyiben ezekről a településekről az előre meghatározott küszöbértéket elérő számú megerősített igény érkezik, úgy a Matáv vállalja az ADSL műszaki feltételeinek fejlesztését és a szolgáltatás bevezetését 150 napon belül.

Az igények beérkezésére épülő, úgynevezett kistelepülési ADSL modell egyelőre ugyan csak a megjelölt 42 településre érvényes, de máshonnan is érdemes jelentkezni, mert az igényeket a további fejlesztések meghatározásánál figyelembe veszik. A 42 meghirdetett település listája az Axelero oldalán tekinthető meg.

Az oldalon a településnevek mellett az is látható, hogy a fejlesztés elindításához szükséges igények hány százaléka érkezett be a szolgáltatóhoz. Ezek alapján a legnagyobb esély az ADSL bevezetésére Ceglédbercelen (47 százalék) és Pilisszentivánon (44 százalék) van. Az igényeket az Axelero Internet az online boltban (bolt.axelero.hu), a telefonos ügyfélszolgálaton - az 1234-es telefonszámon -, illetve a partnereken keresztül várja.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 09:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.