Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Négy új tévét jelentett be a Gateway

Bodnár Ádám, 2003. július 17. 12:04
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Gateway tegnap új televíziókészülékeket mutatott be. A négy TV között két LCD- és két plazmakijelzős modell található, az árak 799 és 6999 dollár között alakulnak.

A Gateway tegnap új televíziókészülékeket mutatott be. A négy TV között két LCD- és két plazmakijelzős modell található, az árak 799 és 6999 dollár között alakulnak.

Amint az ismert, a Gateway tavaly novemberben dobta piacra 42 hüvelykes kijelzővel rendelkező plazmatévéjét és egyúttal közölte, hogy az elkövetkezőkben számos szórakoztatóelektronikai berendezést dob piacra. A vállalat tegnap 4 modellel bővítette tévéinek családját.

A cég az idei év során mintegy 15 szórakoztatóelektronikai terméket és kiegészítőt dob piacta a saját márkaneve alatt. Roderick M. Sherwood pénzügyi vezérigazgató elmondta, hogy a tavalyi pénzügyi évben a Gateway bevételének 87 százaléka a PC-értékesítésből származott, azonban 2005-re ezt 60 százalékra szeretnék csökkenteni, azaz 40 százalék származik majd szórakoztatóelektronikai készülékekből és más perifériákból.

A tegnap bemutatott tévékészülékek között megtalálható egy 17 hüvelykes "szélesvásznú" LCD-TV, amelynek ára 799 dollár, egy 18 hüvelykes LCD-TV (899 dollár), egy 46 hüvelykes plazmatévé (3799 dollár) és egy HDTV kompatibilis, 50 hüvelykes kijelzővel felszerelt plazmatévé, amelynek az ára 6999 dollár.

A Gateway bejelentette, hogy az új termékek a jövő héten már kaphatóak lesznek a cég internetes oldalán, valamint a márkaboltokban. Az LCD-TV készülékek a vállalat közleménye szerint számítógépes monitorként is használhatók.