:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. július 15. 17:17

Pannon Praktikum Perfekt: a hazai mobilpiac legkedvezőbb percdíjú kártyás tarifacsomagja

A Pannon GSM augusztus 1-től Praktikum Perfekt kártyás előfizetésének megújításával a hazai mobilpiac legkedvezőbb percdíjú kártyás

A Pannon GSM augusztus 1-től Praktikum Perfekt kártyás előfizetésének megújításával a hazai mobilpiac legkedvezőbb percdíjú kártyás tarifacsomagját kínálja. A minden időben és minden belföldi hívásirányban érvényes, 36 forintos percdíj az összes mobilszolgáltató versenytárs ajánlatánál kedvezőbb.

A kártyás előfizetésekhez kínált, összevonható kedvezmények -- a jelentős beszélgetési kedvezményt tartalmazó feltöltőkártyák, illetve az egy adott Pannon GSM vagy vezetékes szám fél áron történő hívását lehetővé tevő Páratlan Szám szolgáltatás -- révén még tovább, akár 14 forint 40 fillérre is csökkenthető egy perc beszélgetés ára. Az SMS ára 37,50 Ft.

A már meglévő kártyás ügyfeleknek ingyenes a tarifacsomag-váltás. Amennyiben valaki újonnan szeretne a Pannon GSM előfizetője lenni, s a Praktikum Perfekt tarifacsomagot választja, az új kártyás csomagot 5900 forintért vásárolhatja meg, melyből 3600 forintot lebeszélhet. A megújult Praktikum Perfekttel a Pannon GSM augusztustól vonzó áron kínál készülékes csomagokat.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.