:

Szerző: roberto

2003. július 11. 18:08

Ősszel debütál a SuSE Linux Standard Server 8

[SuSE Magyarország] A SuSE bejelentette a UnitedLinuxra épülő

[SuSE Magyarország] A SuSE bejelentette a UnitedLinuxra épülő SuSE Linux Standard Server 8 harmadik negyedévi megjelenését. A grafikus felületről magyar nyelven is teljes mértékben karbantartható SuSE Linux Standard Server elsősorban kisebb vállalatoknak és szervezeteknek készül, olyanoknak, akik megbízható megoldást keresnek az internetelérés megosztására, a fájl-, nyomtató- és levelező szolgáltatások kialakítására. A termék előzetes változatát a német disztribútor tegnap mutatta be a Karlsruhe-ben rendezett LinuxTag kiállításon és konferencián.

A SuSE Linux Standard Server 8 felhasználóbarát grafikus felületét és számos segédeszközét a felhasználók tanácsai alapján dolgozták ki, így tökéletesen ellátja azokat a feladatokat, melyek a kis- és középvállalatok IT-környezeteiben mindennaposnak számítanak.

"A SuSE Linux szervercsalád bővítésével a kisebb irodák és szervezetek igényeit elégítjük ki, a saját igényeik megfogalmazása alapján" -- mondta Uwe Schmid, a SuSE Linux AG fejlesztői és marketingigazgatója, hozzátéve, hogy "az ötéves szoftverkarbantartás, melyet a SuSE Linux Standard Server 8-ra is érvényes, garantálja a hosszú távú befektetési biztonságot".

Szentiványi Gábor, a SuSE Linux magyarországi irodájának vezetője a termék bejelentése kapcsán elmondta, hogy ez "lesz az első olyan Linux-alapú szervertermék a magyar piacon, amely magyar nyelven telepíthető, használható, adminisztrálható és amelyhez a teljes körű üzemeltetési dokumentáció és a támogatás is magyar nyelven érhető el".

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:03

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.