Szerző: roberto

2003. július 11. 18:08

Ősszel debütál a SuSE Linux Standard Server 8

[SuSE Magyarország] A SuSE bejelentette a UnitedLinuxra épülő

[SuSE Magyarország] A SuSE bejelentette a UnitedLinuxra épülő SuSE Linux Standard Server 8 harmadik negyedévi megjelenését. A grafikus felületről magyar nyelven is teljes mértékben karbantartható SuSE Linux Standard Server elsősorban kisebb vállalatoknak és szervezeteknek készül, olyanoknak, akik megbízható megoldást keresnek az internetelérés megosztására, a fájl-, nyomtató- és levelező szolgáltatások kialakítására. A termék előzetes változatát a német disztribútor tegnap mutatta be a Karlsruhe-ben rendezett LinuxTag kiállításon és konferencián.

A SuSE Linux Standard Server 8 felhasználóbarát grafikus felületét és számos segédeszközét a felhasználók tanácsai alapján dolgozták ki, így tökéletesen ellátja azokat a feladatokat, melyek a kis- és középvállalatok IT-környezeteiben mindennaposnak számítanak.

"A SuSE Linux szervercsalád bővítésével a kisebb irodák és szervezetek igényeit elégítjük ki, a saját igényeik megfogalmazása alapján" -- mondta Uwe Schmid, a SuSE Linux AG fejlesztői és marketingigazgatója, hozzátéve, hogy "az ötéves szoftverkarbantartás, melyet a SuSE Linux Standard Server 8-ra is érvényes, garantálja a hosszú távú befektetési biztonságot".

Szentiványi Gábor, a SuSE Linux magyarországi irodájának vezetője a termék bejelentése kapcsán elmondta, hogy ez "lesz az első olyan Linux-alapú szervertermék a magyar piacon, amely magyar nyelven telepíthető, használható, adminisztrálható és amelyhez a teljes körű üzemeltetési dokumentáció és a támogatás is magyar nyelven érhető el".

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról