Szerző: Ady Krisztián

2003. július 10. 16:05:29

Játékkonzolok is összeköthetők a Buffalo Technology Airstation Ethernet - Wi-Fi konverterével

A Buffalo Technology Ltd. megkezdte az Airstation termékcsaládba tartozó Airstation Ethernet Convertere, média konvertere forgalmazását. Az új vezeték nélküli hálózati csatlakozást biztosító eszköz segítségével lényegében bármilyen Ethernet felülettel rendelkező periféria vezeték nélküli hálózatba illeszthető.

A Buffalo Technology Ltd. megkezdte az Airstation termékcsaládba tartozó Airstation Ethernet Convertere, "média konvertere" forgalmazását. Az új vezeték nélküli hálózati csatlakozást biztosító eszköz segítségével lényegében bármilyen Ethernet felülettel rendelkező periféria vezeték nélküli hálózatba illeszthető.

A készülék segítségével szkennerek, nyomtatók, PC-k, Macintosh számítógépek és egyéb Ethernet felülettel rendelkező perifériák láthatók el költséghatékonyan vezeték nélküli kapcsolattal, melyek közvetlenül nem mindig támogatják a Wi-Fi kommunikációt.

Az Airstation Ethernet Converter a 802.11b szabványnak felel meg, mely maximálisan 11 Mbit/s nyers sávszélességet biztosít a vezeték nélküli kommunikációra, a valós adatátviteli sebesség azonban jelentősen függ a helyi éteri viszonyoktól, a szabad 2,4 GHz-es sávban tapasztalható zavaró hatásoktól, az épület válaszfalainak árnyékolásától is.

A készülék akár játékkonzolok, Xboxok, Playstation 2 konzolok összekötésére is alkalmas, így akár vezetékes kapcsolat kiépítése nélkül is játszhatunk a szomszéddal multiplayer játékokat. A termék 802.11g szabványú verziója várhatóan június végén jelenik meg.

A Buffalo Technology által fejlesztett Airstation Ethernet Converter vezeték nélküli adapter hazánkban is kapható.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 28. 01:47

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.