:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. július 10. 11:04

Magyar adatforgalmi rekord

Megdöntötte saját korábbi adatforgalmi rekordját az Interware: július 7-én hétfőn 735 Mbit/sec csúcsot állított fel szolgáltató -- azaz azok az internetezők, akik az Interware által hostolt szerverekről töltöttek le adatokat.

[HWSW] Megdöntötte saját korábbi adatforgalmi rekordját az Interware: július 7-én hétfőn 735 Mbit/sec csúcsot állított fel szolgáltató -- azaz azok az internetezők, akik az Interware által hostolt szerverekről töltöttek le adatokat.

Ezzel az értékkel az Interware először lépte át a magyarországi internetszolgáltatók közül a 700 Mbit/sec forgalmi határt letöltési irányban. Érdekesség, hogy az Interware-től vitt adatmennyiség a nyáron már szokásossá vált forgalmi visszaesés ellenére is folyamatosan növekszik.

Az Interware Rt. a 735 Mbit/sec forgalommal meghaladta a tavaly szeptemberi, illetve ez év januári -- szintén Interware Rt. által felállított -- rekordokat. A szeptemberi kiugróan nagy forgalmat az induló valóságshow-k weboldalainak nézettsége generálta, majd a fokozatos növekedés hatására január 27-én a BIX-re kiadott adatforgalom túllépte a 600 Mbit/sec-ot, július 7-én pedig a 700 Mbit/sec-ot.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 03:38

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.