Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Ingyenes internet három új körzetben a FreeStarttól

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. július 08. 13:37
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

2003 július 8-tól három új körzettel bővül a FreeStart ingyenes internetszolgáltatásának lefedettsége. A 96-os győri, 22-es székesfehérvári és az 56-os szolnoki körzetekben is elérhetővé vált a modemesek számára az ingyenes internetcsatlakozás.

[HWSW] 2003 július 8-tól három új körzettel bővül a FreeStart ingyenes internetszolgáltatásának lefedettsége. A 96-os győri, 22-es székesfehérvári és az 56-os szolnoki körzetekben is elérhetővé vált a modemesek számára az ingyenes internetcsatlakozás.

A FreeStart által kínált internet szolgáltatás ingyenes, csupán az internetezés telefondíját kell kifizetni. A felhasználók rövid regisztrációt követően korlátlanul internetezhetnek előfizetési díjak nélkül. Korábban a Freestart a Sulinet Expressz programban vásárlók számára regisztráció nélküli ingyenes hozzáférésre tett ajánlatot: eszerint az (51) 302 302 behívószámot tárcsázva a sulinet felhasználónévvel és az expressz (vagy express) jelszóval is lehet csatlakozni.

A FreeStart szolgáltatásai az új területeken is a megszokott behívószámon (51) 302 302 vehetők igénybe. A bővítéssel 25 primer körzetre bővült a FreeStart szolgáltatási területe.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.