Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. július 8. 13:37

Ingyenes internet három új körzetben a FreeStarttól

2003 július 8-tól három új körzettel bővül a FreeStart ingyenes internetszolgáltatásának lefedettsége. A 96-os győri, 22-es székesfehérvári és az 56-os szolnoki körzetekben is elérhetővé vált a modemesek számára az ingyenes internetcsatlakozás.

[HWSW] 2003 július 8-tól három új körzettel bővül a FreeStart ingyenes internetszolgáltatásának lefedettsége. A 96-os győri, 22-es székesfehérvári és az 56-os szolnoki körzetekben is elérhetővé vált a modemesek számára az ingyenes internetcsatlakozás.

A FreeStart által kínált internet szolgáltatás ingyenes, csupán az internetezés telefondíját kell kifizetni. A felhasználók rövid regisztrációt követően korlátlanul internetezhetnek előfizetési díjak nélkül. Korábban a Freestart a Sulinet Expressz programban vásárlók számára regisztráció nélküli ingyenes hozzáférésre tett ajánlatot: eszerint az (51) 302 302 behívószámot tárcsázva a sulinet felhasználónévvel és az expressz (vagy express) jelszóval is lehet csatlakozni.

A FreeStart szolgáltatásai az új területeken is a megszokott behívószámon (51) 302 302 vehetők igénybe. A bővítéssel 25 primer körzetre bővült a FreeStart szolgáltatási területe.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról