Szerző: Bodnár Ádám

2003. július 7. 14:27

Elérhető a Microsoft Producer For Microsoft Office PowerPoint 2003 bétaváltozata

A Microsoft bejelentette, hogy elérhető a Microsoft Producer for Microsoft Office PowerPoint 2003 (röviden Producer 2003) bétaváltozata.

A Microsoft bejelentette, hogy elérhető a Microsoft Producer for Microsoft Office PowerPoint 2003 (röviden Producer 2003) bétaváltozata.

A Producer 2003 a PowerPoint 2003 ingyenes bővítménye, amely rengeteg új funkcióval egészíti ki a programot. Ezek segítségével a vállalati felhasználók és a tartalomkészítő szakemberek gyorsabban és egyszerűbben készíthetnek vonzó megjelenésű multimédiás bemutatókat, amelyekben hangok, filmfelvételek, PowerPoint diák és képek jelennek meg.

A Producer 2003 szorosan integrálva van a PowerPoint 2003-mal, a beépített Windows Media 9 Series-támogatásnak köszönhetően pedig kiváló hang- és képminőséget nyújt. Újdonság, hogy Macintosh- és Netscape-felhasználók is megtekinthetik a bemutatókat, ami átjárhatóságot teremt a platformok között. Ezáltal szélesebb közönség számára válnak elérhetővé a Producer segítségével készült munkák, valamint megfelelnek az IMS (Information Management System) és a SCORM (Shareable Content Object Reference Model) nevű elektronikus oktatási szabvány előírásainak.

A Producer 2003 béta változata mától kezdve tölthető le. A Producer 2003 nyilvános béta változata jelenleg angol nyelven érhető el, a végleges változatok angolul, hollandul, franciául, németül, olaszul, japánul, koreaiul, spanyolul, valamint hagyományos és egyszerűsített kínai nyelven lesznek hozzáférhetők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról