Szerző: Ady Krisztián

2003. július 1. 11:31

VitaMAX UNO: prepaid csomag egységes, 39 Ft-os bruttó percdíjjal

Újabb díjcsomaggal jelentkezik a Vodafone, a havidíjas előfizető ügyfeleknek nyújtott Max opció után most az előre fizető, prepaides ügyfeleknek nyújt újabb, bizonyos esetekben rendkívül kedvező beszélgetési lehetőséget. A VitaMAX UNO-t elsősorban azok értékelhetik, akik napközben bonyolítják hívásaik nagy részét, ugyanis az új csomag csúcsidőben kedvezőbb percdíjakat ígér, mint egyik-masik előfizetős csomag.

Újabb díjcsomaggal jelentkezik a Vodafone, a havidíjas előfizető ügyfeleknek nyújtott "Max" opció után most az előre fizető, prepaides ügyfeleknek nyújt újabb, bizonyos esetekben rendkívül kedvező beszélgetési lehetőséget. A VitaMAX UNO-t elsősorban azok értékelhetik, akik napközben bonyolítják hívásaik nagy részét, ugyanis az új csomag csúcsidőben kedvezőbb percdíjakat ígér, mint egyik-masik előfizetős csomag.

A VitaMAX UNO-val rendkívül könnyen lehet számolni, hiszen megszűnik a csúcsidő és a különböző sávok alkalmazása: az új csomaggal bármikor és bármelyik hálózatba egységes, bruttó 39 Ft-os díjért lehet telefonálni, legyen az vezetékes vagy a másik két konkurens szolgáltató telefonszáma.

Az új csomagban az SMS küldés bruttó 24 Ft-ba kerül, míg az MMS-ért a VitaMAX-nál megszokott díjakat kell fizetni. A hálózaton belül küldött 10 kbyte alatti méretű MMS bruttó 75 Ft-ba, a 10-30 kbyte közötti 150 Ft-ba, a más mobilhálózatba küldött 10 kbyte alatti MMS-üzenet 120 Ft-ba, a 10-30 kbyte méretű bruttó 220 Ft-ba kerül.

Az új díjcsomagnak persze van egy "hátulütője" is, a kedvező lehetőségért az első percben egy teljes percet számláz a szolgáltató, míg a beszélgetés további időtartamát a VitaMAX-nál szokásos 30 mp-es díjjal számítja fel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról