:

Szerző: mz

2000. május 15. 22:11

IBM e-tanulási divízió

A IBM új üzleti egységet hozott létre IBM Mindspan Solutions néven. Az egység feladata technológiák, tartalom, tervezési szolgáltatások és teljes megoldások szállítása lesz az internetes, avagy az e-tanulás témakörében. Bár hivatalosan még csak most jelentették be az egységet, az az elmúlt hónapokban már együttműködött a cég partnereivel.
Pontosabb pénzügyi adatokat nem lehet tudni az ügyletről, de a hírek szerint a cég megháromszorozta beruházását a tanulási területen.
A távtanulással ellentétben, mely szöveges utasítások és papírra írt előadások a tanulókhoz való eljuttatását szolgálja, az e-tanulás az oktatási anyagok elektronikus médián - vállalati hálózatok, műholdak, videókazetta, interaktív CD-lemez - való továbbítását helyezi középpontba.
Az International Data Corp. (IDC) szerint az e-tanulás piaca 2000 végére 15 milliárd dollárosra növekedik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.