Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 24. 12:05

Látogatható az Interware új gépterme

Az Interware Rt. harmadik géptermének ünnepélyes átadását követően a nyilvánosság előtt is megnyitotta Data Centereit.

Az Interware Rt. harmadik géptermének ünnepélyes átadását követően a nyilvánosság előtt is megnyitotta Data Centereit. Az érdeklődök előzetes időpont egyeztetés után látogatást tehetnek a három 480 négyzetméter összalapterületű, modern géptermekben, ahol a szolgáltató munkatársai körbevezetik a vendégeket, ismertetik a géptermek működését, műszaki adatait, válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Az Interware Rt. 2003. június 5-én megnyitotta szerverhotelének harmadik, 240 négyzetméter alapterületű szárnyát. Az ünnepélyes megnyitón két szerencsés résztvevőnek kétszemélyes, kétnapos hétvégét ajándékoztak, melyet valamelyik Danubius szállodában vehetnek igénybe. A szerverhotel megnyitót követően 12 hónapon keresztül, az Interware Rt. minden hónapban átad egy hasonló hétvégére jogosító ajándékutalványt a Szerverhotel promóciós játék egy szerencsés résztvevőjének.

Az Interware szervertermet bárki meglátogathatja, ám csak előzetes regisztrációt követően. A látogatásra a szolgáltató weboldalán található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 08:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.