:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 24. 11:50

A VOLTfólió Médiadíj díjazottjai

Kiosztották a 2003-as VOLTfólió Médiadíj szakmai- és közönségdíjait. A közönségdíjra kategóriánként öt-öt jelölt kapott összesen 204 029 szavazatot, melyekből 23 773 SMS-ben, 180 256 pedig az interneten keresztül érkezett.

[HWSW] Kiosztották a 2003-as VOLTfólió Médiadíj szakmai- és közönségdíjait. A közönségdíjra kategóriánként öt-öt jelölt kapott összesen 204 029 szavazatot, melyekből 23 773 SMS-ben, 180 256 pedig az interneten keresztül érkezett.

A médiadíjon idén is külön kategóriákban indítottak internetes portálokat, újságírókat. A szakmai díjat az Index szerkesztősége, míg internetes újságíróként a szintén indexes Tóta W. Árpád kapta. A közönségdíjat -- az internetezők és mobiltulajdonosok jóvoltából -- a Habostorta készítői kapták, míg a legjobb internetes újságírónak az Index főszerkesztőjét, Uj Pétert választották.

A VOLTfólió médiadíjat a 2001-es soproni VOLT Fesztivált követően hívták életre a szervezők. A díjjal a zenészek, színművészek és DJ-k nevében kívánták honorálni azokat az újságírókat és szerkesztőségeket, akik az adott évben a legmagasabb színvonalon és a legtöbbet tették a kulturális tájékoztatás területén.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:18

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.