Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 24. 11:50

A VOLTfólió Médiadíj díjazottjai

Kiosztották a 2003-as VOLTfólió Médiadíj szakmai- és közönségdíjait. A közönségdíjra kategóriánként öt-öt jelölt kapott összesen 204 029 szavazatot, melyekből 23 773 SMS-ben, 180 256 pedig az interneten keresztül érkezett.

HIRDETÉS

[HWSW] Kiosztották a 2003-as VOLTfólió Médiadíj szakmai- és közönségdíjait. A közönségdíjra kategóriánként öt-öt jelölt kapott összesen 204 029 szavazatot, melyekből 23 773 SMS-ben, 180 256 pedig az interneten keresztül érkezett.

A médiadíjon idén is külön kategóriákban indítottak internetes portálokat, újságírókat. A szakmai díjat az Index szerkesztősége, míg internetes újságíróként a szintén indexes Tóta W. Árpád kapta. A közönségdíjat -- az internetezők és mobiltulajdonosok jóvoltából -- a Habostorta készítői kapták, míg a legjobb internetes újságírónak az Index főszerkesztőjét, Uj Pétert választották.

A VOLTfólió médiadíjat a 2001-es soproni VOLT Fesztivált követően hívták életre a szervezők. A díjjal a zenészek, színművészek és DJ-k nevében kívánták honorálni azokat az újságírókat és szerkesztőségeket, akik az adott évben a legmagasabb színvonalon és a legtöbbet tették a kulturális tájékoztatás területén.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 15:20

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.