Szerző: mz

2000. május 15. 21:25

Két új Tekram SCSI-vezérlő

A Tekram, mely jó minőségű alaplapjai és bővítőkártyái ellenére kevésbé ismert Magyarországon, két új Ultra 160 SCSI-vezérlőt mutatott be, a DC-390U3D/U3W sorozatot. A DC-390U3D egy PCI buszos kétcsatornás Ultra 160 SCSI vezérlő, mely maximálisan - és összesen - 320 MByte/sec átviteli sebességre képes, 30 eszközt támogat. A DC-390U3W legnagyobb sebessége 160MByte/sec, a csatlakoztatható eszközök száma 15. A lehető legnagyobb átviteli sebesség érdekében mindkét kártya használható 32 és 64 bites PCI foglalatban is.
A Tekram DC-390U3D/U3W sorozat támogatja az Ultra 160 SCSI LVD technológiát, az átvitel biztonságáért pedig a CRC (Cyclic Redundancy Checking) és a Domain Validation szolgáltatások felelősek. A CRC a sérüléstől védi az adatokat, egy esetleges gyengébb kapcsolat esetén sem vesznek el a bitek, byteok. A Domain Validation azt ellenőrzi, hogy az átvitelek a lehető legnagyobb sebességen történnek-e.
Az Ultra 160 SCSI eszközök mellett a vezérlők a "hagyományos", 50 csatlakozós eszközöket is támogatják, mint pl. CD-író készülékek, lapolvasók, magnetooptikai meghajtók. A garancia minden termékre 5 év.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról