Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 16. 12:03

Újraindult a Freeweb

Néhány percesnek ígért, majd kényszerűségből négy napig elhúzódó karbantartás után szombat este ismét elindult a Freeweb ingyenes tárhely- és az SMSweb szolgáltatást nyújtó webszervere.

HIRDETÉS

[HWSW] Néhány percesnek ígért, majd kényszerűségből négy napig elhúzódó karbantartás után szombat este ismét elindult a Freeweb ingyenes tárhely- és az SMSweb szolgáltatást nyújtó webszervere.

Az újra elindított szolgáltatások egyelőre a régi szerveren futnak, így a Freeweb jelenlegi működése is csak ideiglenesnek tekinthető. Noha valamennyi szolgáltatás elérhető, a közeljövőben számítani lehet arra, hogy az átállás miatt ismét egy rövid üzemszünetet kényszerül meghirdetni a Freeweb.

Az új szerverre való átállásra részben a megnövekedett terhelés, részben a szabad tárhely fogyása miatt lett volna szükség. A régi vas is képes még kiszolgálni a felhasználókat, ám az új, erősebb és nagyobb tárkapacitású (14, egyenként 36 Gigabájtos winchester van a házban) szerverre való költözés túl sokáig már nem halasztható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.