Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 16. 12:03

Újraindult a Freeweb

Néhány percesnek ígért, majd kényszerűségből négy napig elhúzódó karbantartás után szombat este ismét elindult a Freeweb ingyenes tárhely- és az SMSweb szolgáltatást nyújtó webszervere.

[HWSW] Néhány percesnek ígért, majd kényszerűségből négy napig elhúzódó karbantartás után szombat este ismét elindult a Freeweb ingyenes tárhely- és az SMSweb szolgáltatást nyújtó webszervere.

Az újra elindított szolgáltatások egyelőre a régi szerveren futnak, így a Freeweb jelenlegi működése is csak ideiglenesnek tekinthető. Noha valamennyi szolgáltatás elérhető, a közeljövőben számítani lehet arra, hogy az átállás miatt ismét egy rövid üzemszünetet kényszerül meghirdetni a Freeweb.

Az új szerverre való átállásra részben a megnövekedett terhelés, részben a szabad tárhely fogyása miatt lett volna szükség. A régi vas is képes még kiszolgálni a felhasználókat, ám az új, erősebb és nagyobb tárkapacitású (14, egyenként 36 Gigabájtos winchester van a házban) szerverre való költözés túl sokáig már nem halasztható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról