Szerző: Bodnár Ádám

2003. június 9. 15:58

Már Apple Mac gépekkel is használható az ATI Remote Wonder távirányító

Az ATI Technologies bejelentette, hogy a mai naptól már Apple Mac gépekhez is megvásárolható a vállalat univerzális távirányítója. A Remote Wonder for Mac 49 dollárért kapható a kanadai cég online boltjában.

HIRDETÉS

Az ATI Technologies bejelentette, hogy a mai naptól már Apple Mac gépekhez is megvásárolható a vállalat univerzális távirányítója. A "Remote Wonder for Mac" 49 dollárért kapható a kanadai cég online boltjában.

A rádiófrekvenciás távirányítóval nem csak az ATI alkalmazásait, hanem szinte bármilyen programot vezérelhetnek a felhasználók. A rádiófrekvenciás működésnek köszönhetően a távirányító falon keresztül is működik, így ideális lehet a másik szobában található PC vagy Mac számítógép DVD-lejátszójának, médialejátszójának vezérlésére. A sok gomb között teljes multimédiás eszköztárat is találhatunk.

Az ATI Multimedia Center alkalmazását teljes mértékben támogatja a távirányító és annak szoftvere. A "távbizgentyűvel" az egeret is irányíthatjuk, a programozható, makrózható gombokra pedig saját ízlséünknek megfelelően állíthatunk be programokat. A Remote Wondert az ATI elsősorban Radeon kártyáihoz ajánlja.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 01:05

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.