Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Már Apple Mac gépekkel is használható az ATI Remote Wonder távirányító

Bodnár Ádám, 2003. június 09. 15:58
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az ATI Technologies bejelentette, hogy a mai naptól már Apple Mac gépekhez is megvásárolható a vállalat univerzális távirányítója. A Remote Wonder for Mac 49 dollárért kapható a kanadai cég online boltjában.

Az ATI Technologies bejelentette, hogy a mai naptól már Apple Mac gépekhez is megvásárolható a vállalat univerzális távirányítója. A "Remote Wonder for Mac" 49 dollárért kapható a kanadai cég online boltjában.

A rádiófrekvenciás távirányítóval nem csak az ATI alkalmazásait, hanem szinte bármilyen programot vezérelhetnek a felhasználók. A rádiófrekvenciás működésnek köszönhetően a távirányító falon keresztül is működik, így ideális lehet a másik szobában található PC vagy Mac számítógép DVD-lejátszójának, médialejátszójának vezérlésére. A sok gomb között teljes multimédiás eszköztárat is találhatunk.

Az ATI Multimedia Center alkalmazását teljes mértékben támogatja a távirányító és annak szoftvere. A "távbizgentyűvel" az egeret is irányíthatjuk, a programozható, makrózható gombokra pedig saját ízlséünknek megfelelően állíthatunk be programokat. A Remote Wondert az ATI elsősorban Radeon kártyáihoz ajánlja.