Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Lefagy az NTT DoCoMo 1,3 megapixeles kamerával felszerelt mobiltelefonja

Bodnár Ádám, 2003. június 05. 13:19
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az NTT DoCoMo ma bejelentette, hogy hibás szoftvere miatt bizonyos esetekben lefagyhat a vállalat által szerdán piacra dobott SO505i mobiltelefon. A közlemény szerint a telefonok bizonyos körülmények között e-mail íráskor lefagyhatnak.

Az NTT DoCoMo ma bejelentette, hogy hibás szoftvere miatt bizonyos esetekben lefagyhat a vállalat által szerdán piacra dobott SO505i mobiltelefon. A közlemény szerint a telefonok "bizonyos körülmények között" e-mail íráskor lefagyhatnak.

Az NTT DoCoMo a tegnapi napon nem kevesebb, mint 40 ezer darabot adott el az SO505i telefonból, amely jelenleg a legnagyobb felbontású kamerával felszerelt mobiltelefon a világon. A legnagyobb japán mobilszolgáltató közleményében hangsúlyozza, hogy a hibát a szoftver frissítésével orvosolni lehet, ezért nem hívja vissza a telefonokat.

A szerdán piacra dobott mobiltelefon nem az első megapixeles kamerával ellátott mobil a piacon, hiszen a rivális J-Phone körülbelül két héttel ezelőtt dobta piacra első ilyen kategóriájú készülékét. Az NTT DoCoMo által kínált SO505i azonban 1,3 megapixeles érzékelővel rendelkezik, ami jelenleg egyedülálló.

A beépített kamera fotók és videók rögzítésére is alkalmas. A felvételeket a telefon memóriájában, vagy Memory Stick kártyán tárolja. A telefon természetesen támogatja az NTT DoCoMo i-shit szolgáltatását, amelynek keretében a képeket más telefonra lehet elküldeni. A 145 gramm tömegű SO505i mobiltelefon 260000 szín megjelenítésére alkalmas LCD-kijelzővel rendelkezik.

FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.