Szerző: Bodnár Ádám

2003. június 5. 13:19

Lefagy az NTT DoCoMo 1,3 megapixeles kamerával felszerelt mobiltelefonja

Az NTT DoCoMo ma bejelentette, hogy hibás szoftvere miatt bizonyos esetekben lefagyhat a vállalat által szerdán piacra dobott SO505i mobiltelefon. A közlemény szerint a telefonok bizonyos körülmények között e-mail íráskor lefagyhatnak.

Az NTT DoCoMo ma bejelentette, hogy hibás szoftvere miatt bizonyos esetekben lefagyhat a vállalat által szerdán piacra dobott SO505i mobiltelefon. A közlemény szerint a telefonok "bizonyos körülmények között" e-mail íráskor lefagyhatnak.

Az NTT DoCoMo a tegnapi napon nem kevesebb, mint 40 ezer darabot adott el az SO505i telefonból, amely jelenleg a legnagyobb felbontású kamerával felszerelt mobiltelefon a világon. A legnagyobb japán mobilszolgáltató közleményében hangsúlyozza, hogy a hibát a szoftver frissítésével orvosolni lehet, ezért nem hívja vissza a telefonokat.

A szerdán piacra dobott mobiltelefon nem az első megapixeles kamerával ellátott mobil a piacon, hiszen a rivális J-Phone körülbelül két héttel ezelőtt dobta piacra első ilyen kategóriájú készülékét. Az NTT DoCoMo által kínált SO505i azonban 1,3 megapixeles érzékelővel rendelkezik, ami jelenleg egyedülálló.

A beépített kamera fotók és videók rögzítésére is alkalmas. A felvételeket a telefon memóriájában, vagy Memory Stick kártyán tárolja. A telefon természetesen támogatja az NTT DoCoMo i-shit szolgáltatását, amelynek keretében a képeket más telefonra lehet elküldeni. A 145 gramm tömegű SO505i mobiltelefon 260000 szín megjelenítésére alkalmas LCD-kijelzővel rendelkezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.