Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 5. 09:32

Internet és számítógép fővárosi fogyatékkal élőknek

A Fővárosi Közgyűlés Informatikai Bizottsága pályázatot hirdetett Budapesten élő fogyatékos személyek informatikai támogatására, mely egyéves internetelőfizetést és az ehhez szükséges számítógép biztosítását jelenti.

[HWSW] A Fővárosi Közgyűlés Informatikai Bizottsága pályázatot hirdetett Budapesten élő fogyatékos személyek informatikai támogatására, mely egyéves internetelőfizetést és az ehhez szükséges számítógép biztosítását jelenti.

A fogyatékos fővárosi lakosok információs esélyegyenlőségének megteremtése érdekében a Fővárosi Önkormányzat az internethez való, 1 éves ingyenes hozzáférés lehetőségét kívánja biztosítani, és ehhez kapcsolódóan -- nyilvános pályázat útján -- informatikai támogatást nyújt az alapvető informatikai eszközök, indokolt esetben speciális kiegészítő eszközök, illetve szoftverek megszerzésére is.

A pályázatok beadási határideje 2003. július 18. Pályázati adatlap letölthető a www.budapest.hu oldalról (azon belül is közvetlenül erre a linkre kattintva), vagy átvehető személyesen a Károly körút 28. szám alatt az önkormányzat ügyfélszolgálati irodáján. Részletes feltételek és kitöltési útmutató szintén a főváros honlapján található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról