Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Internet és számítógép fővárosi fogyatékkal élőknek

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. június 05. 09:32
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Fővárosi Közgyűlés Informatikai Bizottsága pályázatot hirdetett Budapesten élő fogyatékos személyek informatikai támogatására, mely egyéves internetelőfizetést és az ehhez szükséges számítógép biztosítását jelenti.

hirdetés
[HWSW] A Fővárosi Közgyűlés Informatikai Bizottsága pályázatot hirdetett Budapesten élő fogyatékos személyek informatikai támogatására, mely egyéves internetelőfizetést és az ehhez szükséges számítógép biztosítását jelenti.

A fogyatékos fővárosi lakosok információs esélyegyenlőségének megteremtése érdekében a Fővárosi Önkormányzat az internethez való, 1 éves ingyenes hozzáférés lehetőségét kívánja biztosítani, és ehhez kapcsolódóan -- nyilvános pályázat útján -- informatikai támogatást nyújt az alapvető informatikai eszközök, indokolt esetben speciális kiegészítő eszközök, illetve szoftverek megszerzésére is.

A pályázatok beadási határideje 2003. július 18. Pályázati adatlap letölthető a www.budapest.hu oldalról (azon belül is közvetlenül erre a linkre kattintva), vagy átvehető személyesen a Károly körút 28. szám alatt az önkormányzat ügyfélszolgálati irodáján. Részletes feltételek és kitöltési útmutató szintén a főváros honlapján található.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!