Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. június 5. 09:32

Internet és számítógép fővárosi fogyatékkal élőknek

A Fővárosi Közgyűlés Informatikai Bizottsága pályázatot hirdetett Budapesten élő fogyatékos személyek informatikai támogatására, mely egyéves internetelőfizetést és az ehhez szükséges számítógép biztosítását jelenti.

[HWSW] A Fővárosi Közgyűlés Informatikai Bizottsága pályázatot hirdetett Budapesten élő fogyatékos személyek informatikai támogatására, mely egyéves internetelőfizetést és az ehhez szükséges számítógép biztosítását jelenti.

A fogyatékos fővárosi lakosok információs esélyegyenlőségének megteremtése érdekében a Fővárosi Önkormányzat az internethez való, 1 éves ingyenes hozzáférés lehetőségét kívánja biztosítani, és ehhez kapcsolódóan -- nyilvános pályázat útján -- informatikai támogatást nyújt az alapvető informatikai eszközök, indokolt esetben speciális kiegészítő eszközök, illetve szoftverek megszerzésére is.

A pályázatok beadási határideje 2003. július 18. Pályázati adatlap letölthető a www.budapest.hu oldalról (azon belül is közvetlenül erre a linkre kattintva), vagy átvehető személyesen a Károly körút 28. szám alatt az önkormányzat ügyfélszolgálati irodáján. Részletes feltételek és kitöltési útmutató szintén a főváros honlapján található.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:25

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.