Szerző: Ady Krisztián

2003. május 30. 17:43

Kedvező árú, belépő szintű projektort dob piacra az Epson

[Mmd] Új, kifejezetten kedvező ár/teljesítmény mutatóval rendelkező projektort dob piacra Európában az Epson. Az EMP-S1 modell SVGA felbontásra képes, különböző célokra használható kivetítő kimagasló

[Mmd] Új, kifejezetten kedvező ár/teljesítmény mutatóval rendelkező projektort dob piacra Európában az Epson. Az EMP-S1 modell SVGA felbontásra képes, különböző célokra használható kivetítő kimagasló funkcionalitásával, megbízhatóságával és egyszerű kezelhetőségével tűnik ki a többi gyártó termékei közül.

Az Epson EMP-S1 által nyújtott 1200 lumenes fényerő elegendő az iskolák és intézmények mellett az üzleti és magáncélú felhasználóknak is. Öt különböző színüzemmód áll rendelkezésre, amelyek a színek és a fényerő beállítását könnyítik meg a kiválasztott alkalmazás függvényében. Az Epson EMP-S1 típusjelű modellje 2003 júniusában kerül az üzletekbe körülbelül 373000 Ft-os, ÁFÁ-s áron.

Az EMP-S1 készülék 800 x 600 pixeles valós, fizikai képfelbontással rendelkezik, de az interpoláció révén a VGA-tól egészen az SXGA-ig valamennyi formátum támogatása biztosított. Súlya csupán 3,2 kg, ennek és nem utolsósorban a készülék lehűléséhez szükséges minimális, mindössze 20 másodperces időnek köszönhetően a projektor gyorsan és egyszerűen mozgatható az előadások különböző helyszínei között.

A kivetítőnek igen rövid időre van szüksége az üzemállapot eléréséhez, a nagy látószögű lencsének köszönhetően pedig mindössze 1,8 m távolságra van szükség az 1,53 m átmérőjű vetítési kép megjelenítéséhez.

Az Epson EMP-S1 projektor legfontosabb jellemzői:

  • SVGA többfunkciós kivetítő 1200 ANSI lumen fényerővel
  • A lámpa élettartama körülbelül 2000 óra
  • Kontrasztarány: 400:1
  • Intelligens bemutatók a "Smart" távirányító-készlettel
  • Gyors beállítás/kikapcsolás funkció
  • 5 szabadon választható színüzemmód
  • Opció: kiegészítő lámpa, tetőfogantyú, hordozható vetítővászon

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról