Szerző: Bodnár Ádám

2003. május 30. 10:53

A Samsung nagy kapacitású merevlemezeket dob piacra

[Morpho] A Samsung Electronics két nagy kapacitású, fejlett zajcsökkentő szolgáltatással ellátott merevlemezt dob

[Morpho] A Samsung Electronics két nagy kapacitású, fejlett zajcsökkentő szolgáltatással ellátott merevlemezt dob piacra.

A két 160 gigabájtos modell, a SpinPoint V80 (7 200 rpm) és a P80 (5 400 rpm), hatalmas adatfájlok csendes kezelését teszi lehetővé a mai multimédiás számítástechnikai környezetben. A hatalmas tárolási kapacitás mellett az új meghajtók a Samsung Electronics saját akusztikai zajcsökkentő technológiáit, a NoiseGuard és SilentSeek technológiákat, és folyadékkenésű dinamikus csapágyrendszert tartalmaznak a minimális működési zaj érdekében.

A SilentSeek technológia a rezonancia által gerjesztett mechanikai rezgéseket minimalizálja. Ennek érdekében ez a technológia új keresési mozgásmintákat használ, így megelőzi a nagyfrekvenciás felharmónikusok létrejöttét, emellett minimális pozícionálási és fejbeállítási időt biztosít.

A NoiseGuard egy többszintű zajcsökkentő eljárás, mely zajcsillapítással és újratervezett meghajtómotorokkal segíti a zaj csökkentését.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról