Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

A Samsung nagy kapacitású merevlemezeket dob piacra

Bodnár Ádám, 2003. május 30. 10:53
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Morpho] A Samsung Electronics két nagy kapacitású, fejlett zajcsökkentő szolgáltatással ellátott merevlemezt dob

[Morpho] A Samsung Electronics két nagy kapacitású, fejlett zajcsökkentő szolgáltatással ellátott merevlemezt dob piacra.

A két 160 gigabájtos modell, a SpinPoint V80 (7 200 rpm) és a P80 (5 400 rpm), hatalmas adatfájlok csendes kezelését teszi lehetővé a mai multimédiás számítástechnikai környezetben. A hatalmas tárolási kapacitás mellett az új meghajtók a Samsung Electronics saját akusztikai zajcsökkentő technológiáit, a NoiseGuard és SilentSeek technológiákat, és folyadékkenésű dinamikus csapágyrendszert tartalmaznak a minimális működési zaj érdekében.

A SilentSeek technológia a rezonancia által gerjesztett mechanikai rezgéseket minimalizálja. Ennek érdekében ez a technológia új keresési mozgásmintákat használ, így megelőzi a nagyfrekvenciás felharmónikusok létrejöttét, emellett minimális pozícionálási és fejbeállítási időt biztosít.

A NoiseGuard egy többszintű zajcsökkentő eljárás, mely zajcsillapítással és újratervezett meghajtómotorokkal segíti a zaj csökkentését.

FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.