Szerző: Ady Krisztián

2003. május 30. 11:15

Megkezdte LCD-televíziói sorozatgyártását az Albatron

[DigiTimes] Az Albatron Technology (Chun Yun Electronics) bejelentette, hogy megkezdte 30-os képátlóval rendelkező LCD-televíziói sorozatgyártását. A következő hónapokban megjelenő további modellekkel együtt az Albatron komplett terméksorozatot kínál a vékony televíziók kedvelőinek. Az Albatron körülbelül 10000 darab LCD-TV értékesítésére számít a harmadik negyedév során.

[DigiTimes] Az Albatron Technology (Chun Yun Electronics) bejelentette, hogy megkezdte 30"-os képátlóval rendelkező LCD-televíziói sorozatgyártását. A következő hónapokban megjelenő további modellekkel együtt az Albatron komplett terméksorozatot kínál a vékony televíziók kedvelőinek. Az Albatron körülbelül 10000 darab LCD-TV értékesítésére számít a harmadik negyedév során.

Az Albatron június 25-én egy különleges születésnapi akció keretein belül -- limitált mennyiségben -- 62500 nettó tajvani dollárért (napi árfolyamon körülbelül 380000 Ft) kínálja majd 30"-os (76,2 cm-es) LCD-televízióit. A vállalat 17"-os és 30"-os LCD-televíziói a jövő hónap elején, a 20-21"-os modellek júniusban várhatók.

A 30"-os Albatron LCD-televíziók 1280 x 768 pixeles WXGA felbontással rendelkeznek, fényerejük 500 kandella/m2, kontrasztarányuk 500:1-hez. A készülékbe épített panel rendkívül jó utánvilágítási idővel rendelkezik, a gyártó adatai szerint ez a paraméter 16 ms. A kép láthatósági szöge kellően nagy, 170 fok vízszintesen és függőlegesen. A készülék tunere HDTV-kompatibilis, a készülék DVI-bemeneten keresztül 480 soros progresszív és váltottsoros, 1080 soros váltottsoros és 720 soros progresszív kép megjelenítésére is képes.

A 23"-os modellek előreláthatólag júliusban, a 27"-osok augusztusban kerülnek majd a boltok polcaira. A termékek hazai forgalmazásáról egyelőre nincs bővebb információ, de az Albatron alaplapok és videokártyák mellett feltehetően ezek a készülékek is megjelennek majd a hazai kínálatban.

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 28. 17:05

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.