:

Szerző: sammer

2000. május 14. 04:18

(E3) Arcatera bemutató

Az UbiSoft bejelentette Arcatera nevű játékát, ami egy kalandjáték RPG elemekkel. A 2D-s pre-renderelt játékban a különleges történetnek köszönhetően tíz különböző befejezés lehetséges, ami attól függ, hogy a játékos hogyan oldja meg a feladatokat és a mellékküldetéseket. Ennek köszönhetően többszöri végigjátszás után sem válik unalmassá a játékmenet, hiszen mindig más és más irányban folytathatjuk utunkat. Az Arcatera részletesen kidolgozott középkori világában több, mint 200 helyszín van, és a különböző interaktív karakterek száma is 120 fölött van. A szabad mozgástérben kapcsolatban vagyunk környezetünkel, és teljesen szabadkezet kapunk a feladatok megoldásához és a végrehajtásuk sorrendjének megválasztásához. A részletesen kidolgozott történet és a nem-lineális játékmenet miatt biztosan sok RPG/kaland játékos és fantasy rajongó szívébe be fogja magát lopni az Arcatera.



További képek: 7 8 9 10 11 12

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.