Szerző: Ady Krisztián

2003. május 27. 12:41

AOSTA digitális fényképezőgépek az ATCOMP kínálatában

A rendkívül széles termékpalettával rendelkező tajvani Aosta Technology Co., Ltd. digitális

A rendkívül széles termékpalettával rendelkező tajvani Aosta Technology Co., Ltd. digitális fényképezőgépei közül 3 modell forgalmazását kezdte meg az Aosta kizárólagos magyarországi forgalmazója, az ATCOMP Multimédia Kft.

A maximálisan 3 megapixel felbontásra képes, 2 megapixeles CMOS érzékelővel rendelkező kisméretű, fix fókuszos, 4x-es digitális zoommal felszerelt AOSTA VQ-2220 fényképezőgépbe sok olyan funkciót beépített a gyártó, ami egy ilyen árfekvésű fényképezőgép esetében ritkaságnak számít. Ezen funkciók közül talán a legfontosabb, hogy az AOSTA VQ-2220 nem csak hangrögzítésre képes, de beépített hangszórójának köszönhetően a felvett hang- vagy videoanyag rögtön vissza is hallgatható, vagy a 1,5"-os színes TFT LCD segítségével vissza is nézhető.

A digitális fényképezőgép további funkciói: fehéregyensúly és EV-állítás, TV-kimenet, SecureDigital memóriakártya támogatás, makró mód, vaku, webkamera üzemmód. A készülék jelenleg 29600 Ft +ÁFÁs áron vásárolható meg.


AOSTA VQ2220

A második készülék, az AOSTA AX 330C rendkívül nagy tudású fényképezőgép, rendkívül kedvező áron. Az AOSTA ezen modellje 3,3 megapixeles CCD érzékelő segítségével maximum 5,5 megapixeles képeket képes rögzíteni. Az igényes kidolgozású fémház több olyan technikai újdonságot rejt magában, melyeket sok magasabb árkategóriába tartozó készüléknél sem találunk meg.

Az AX 330C USB 2.0-n keresztül kommunikál a számítógéppel. A beépített 3x-os optikai zoom-ot szükség esetén a 4x digitális zoom használatával egészíthetjük ki. A sokoldalú gép tudása túlszárnyalja árkategóriájának gépeit, manuális ISO-választással, manuális fókuszálással, hangrögzítéssel, 3-4 cm-es távolságból már működő makró üzemmóddal, TV-kimenettel, SecureDigital kártyahellyel, színeffektekkel, manuális fehéregyensúly- és EV-állítási lehetőséggel szerelte fel gyártója.

További érdekesség, hogy az AOSTA AX 330C fényképezőgép Li-Ion akkumulátorról üzemel, mely a hozzávaló töltővel együtt az alapcsomag része. Az AX 330 C ára tudásához mérten kedvező, 61800 Ft + ÁFA.

Az egyedi formatervezésű, fémházas AOSTA AK 300 digitális fényképezőgép nem csak külsejével, de egyedülálló szolgáltatásaival is felhívja magára a figyelmet. A 2x-es optikai és 2x-es digitális zoommal felszerelt AK 300 legszembetűnőbb tulajdonsága az egyedülállóan tiszta és éles képet biztosító, LTPS technológiával készült 1,6"-os TFT LCD, mely az itthoni gépek között kuriózumnak számít.

Az új technológiának köszönhetően a TFT sokkal kevesebb energiát fogyaszt korábbi társainál, így a géphez adott Li-Ion akkumulátor egy feltöltéssel lényegesen több kép elkészítését teszi lehetővé. További tulajdonságok: 16 MB flash memória, TV-kimenet, SecureDigital kártyahely, rendkívüli makró képességek, logikus, átgondolt menü, könnyű kezelhetőség.

A fényképezőgép dobozában találhatunk még egy divatos tokot és egy asztali töltőt is az akkumulátorokhoz. Az AOSTA AK 300 jelenleg 63800 Ft + ÁFA áron vásárolható meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.