Szerző: roberto

2003. május 19. 21:03

Újabb taggal bővült a KDE munkakörnyezet 3.1-es szériája

[KDE.org] A KDE Projekt a délelőtt folyamán

[KDE.org] A KDE Projekt a délelőtt folyamán jelentette be a KDE grafikus munkakörnyezet 3.1.2-es verziójának megjelenését. A friss kiadás az előző verzió megjelenése óta felfedezett apróbb hibák javításait, néhány biztonsági frissítést, és a KDE külöböző nyelvi fájljainak frissítését tartalmazza, a javítások a kdelibs, kdebase, kdegraphics, kdemultimedia, kdenetwork, kdepim, kdesdk, kdeutils és a quanta csomagokat érintik, a teljes környezet egyébként tizenhét nagyobb csomagból áll.

Az új KDE-t 51 (természetes) nyelvre fordították le, a nyelvi csomagok, a forráskód, illetve az ezekből készült binárisokat tartalmazó, Debian, Red Hat, Slackware és SuSE Linuxokhoz, valamint a FreeBSD-hez készült csomagok a download.kde.org-ról kiindulva tölhetőek le, az előző verzió óta történt változásokról a www.kde.org-on olvashatunk bővebben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról