Szerző: Ady Krisztián

2003. május 19. 11:07

Sharp GX10i a Vodafone kínálatában

Újabb live! szoftverrel rendelkező telefonnal gazdagodott a Vodafone kínálata: megjelent az előfizetéses árlistában a Sharp GX10i jelzésű, továbbfejlesztett mobiltelefonja. A Sharp i jelű GX10-es modelljéről semmi információt nem lehet találni a cég weboldalán, a Sharp egyelőre nem jelentett be ilyen terméket.

Újabb live! szoftverrel rendelkező telefonnal gazdagodott a Vodafone kínálata: megjelent az előfizetéses árlistában a Sharp GX10i jelzésű, továbbfejlesztett mobiltelefonja. A Sharp "i" jelű GX10-es modelljéről semmi információt nem lehet találni a cég weboldalán, a Sharp egyelőre nem jelentett be ilyen terméket.

Bár a Vodafone honlapja szerint a GX10i telefon jóval alacsonyabb áron vásárolható meg előfizetéssel -- VitaMAX-ban egyelőre nem kapható -- a normál GX10 telefonnál, különbség a fő funkciókban nem látható. A telefon külseje azoban megváltozott, a szürkés-ezüstös házat grafitszürkére cserélte a Sharp.

Ez a telefon is képes GPRS adatátvitelre, Java alkalmazások és játékok futtatására, rendelkezik beépített kamerával, TFT kijelzője 65000 szín és 160x120 pixel felbontás megjelenítésére alkalmas, tehát mindenben megfelel a korábbi GX10 modellnek. Sőt, a GX10i már amerikában is használható, ugyanis a 900/1800 MHz-es sáv mellett már az 1900 MHz-es hálózatokat is támogatja. A készülékben feltehetően már magyar nyelvű menü található.

Az angol nyelvű szoftverrel értékesített GX10 modelleket a Vodafone április 7-től ingyen frissíti magyar nyelvűre. A készülékben található képek, hangok és játékok a frissítéskor sajnos elvesznek.

A Sharp GX10i készüléket 69990 Ft-os bruttó áron értékesíti a Vodafone új előfizetés vásárlása esetén.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról