Szerző: castor

2003. május 17. 15:11:18

E3: Hamarosan a képernyőn is visszatérnek Charlie Angyalai

A Ubi Soft az E3 kiállításon bemutatott egy új, 40 másodperces videót a Charlies Angels című akciójátékból. A program idén júliusban fog megjelenni PlayStation 2 és GameCube konzolokra.

A Ubi Soft az E3 kiállításon bemutatott egy új, 40 másodperces videót a Charlie's Angels című akciójátékból. A program idén júliusban fog megjelenni PlayStation 2 és GameCube konzolokra.

A hölgyeket irányítva a feladatunk az lesz, hogy leleplezzünk egy nagyméretű, titkos összeesküvést, melynek keretében ismeretlenek a világ leghíresebb műtárgyait szeretnék ellopni. Eközben nem csak a filmben is látott akrobatikus képességeinket használhatjuk, hanem bizonyos helyzetekben lopakodnunk is kell. A küldetések során több országban is megfordulhatunk, többek közt Skóciában, Mexikóban és Alaszkában.

Természetesen a film négy főszereplőjét (Cameron Diaz, Lucy Liu, Drew Barrymore, Bernie Mac) aktívan bevonták a játék készítésének menetébe is. Ezáltal nem csak az arcuk hasonlít majd a virtuális énjükre, hanem a mozgásuk és a hangjuk is.

a címlapról

bye-bye

5

Átalakul a Nokia menedzsmentje

2020. február 19. 13:44

Megszűnt a műszaki vezérigazgató-helyettesi pozíció, a cég próbál feljönni riválisaira.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 19. 21:41

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.