Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

E3: Hamarosan a képernyőn is visszatérnek Charlie Angyalai

castor, 2003. május 17. 15:11
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Ubi Soft az E3 kiállításon bemutatott egy új, 40 másodperces videót a Charlies Angels című akciójátékból. A program idén júliusban fog megjelenni PlayStation 2 és GameCube konzolokra.

A Ubi Soft az E3 kiállításon bemutatott egy új, 40 másodperces videót a Charlie's Angels című akciójátékból. A program idén júliusban fog megjelenni PlayStation 2 és GameCube konzolokra.

A hölgyeket irányítva a feladatunk az lesz, hogy leleplezzünk egy nagyméretű, titkos összeesküvést, melynek keretében ismeretlenek a világ leghíresebb műtárgyait szeretnék ellopni. Eközben nem csak a filmben is látott akrobatikus képességeinket használhatjuk, hanem bizonyos helyzetekben lopakodnunk is kell. A küldetések során több országban is megfordulhatunk, többek közt Skóciában, Mexikóban és Alaszkában.

Természetesen a film négy főszereplőjét (Cameron Diaz, Lucy Liu, Drew Barrymore, Bernie Mac) aktívan bevonták a játék készítésének menetébe is. Ezáltal nem csak az arcuk hasonlít majd a virtuális énjükre, hanem a mozgásuk és a hangjuk is.

FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.