Szerző: Bodnár Ádám

2003. május 16. 13:19:49

Az ATI kiadta Catalyst 3.4 meghajtócsomagját

Két nappal az NVIDIA Detonator FX megjelenése után a kanadai ATI is új meghajtócsomagot adott ki Radeon chipes videokártyáihoz. Érdekes módon a vállalat átugrott egy verziószámot, ugyanis a tavasszal megjelent Catalyst 3.2-t most a Catalyst 3.4 követte.

Két nappal az NVIDIA Detonator FX megjelenése után a kanadai ATI is új meghajtócsomagot adott ki Radeon chipes videokártyáihoz. Érdekes módon a vállalat "átugrott" egy verziószámot, ugyanis a tavasszal megjelent Catalyst 3.2-t most a Catalyst 3.4 követte.

A WHQL minősítéssel rendelkező Catalyst 3.4 legfontosabb újdonsága a Fullstream technológia támogatása DivX lejátszás közben, valamint a házimozis beállítások megújult kezelőfelülete. A driverekhez mellékelt leírás szerint a fejlesztős számos hibát kijavítottak, a vállalat mindazonáltal azt tanácsolja, hogy csak azok telepítsék az új Catalyst csomagot, akiknek problémájuk volt a régivel.

Az ATI Catalyst 3.4, illetve a szintén ma megjelent új Control Panel letölthető a HWSW szerveréről.

ATI Windows 2000/XP meghajtók letöltése
ATI Windows 9x/Me meghajtók letöltése
ATI Control Panel letöltése

Szólj hozzá a fórumban!

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 23. 12:46

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.