Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. május 15. 17:30

Vodafone kártyafeltöltés OTP bankjegykiadó automatán keresztül is

Ezentúl mintegy ezer OTP bankjegykiadó automatánál is feltölthetik egyenlegüket a Vodafone VitaMAX kártyás (előre fizető) ügyfelei. A bevezető kampány keretében a Vodafone 2003. május 31-ig 2500 forintos feltöltés esetében 250 Ft bónuszt ad.

[HWSW] Ezentúl mintegy ezer OTP bankjegykiadó automatánál is feltölthetik egyenlegüket a Vodafone VitaMAX kártyás (előre fizető) ügyfelei. A bevezető kampány keretében a Vodafone 2003. május 31-ig 2500 forintos feltöltés esetében 250 Ft bónuszt ad.

A tranzakció során a bankkártyához tartozó bankszámláról automatikusan levonásra kerül, a VitaMAX számla egyenlegén pedig megjelenik a feltöltés összege. A Vodafone SMS-ben is értesíti ügyfelét a feltöltés összegéről és az új egyenlegről. Kérésre a Vodafone a feltöltésről természetesen áfás számlát is kibocsát.

A feltöltés a legtöbb bank által kibocsátott lakossági bankkártya esetében díjmentes. A bankok ebben az esetben a vásárlási tranzakciókra vonatkozó díjszabást alkalmazzák, amely a bankkártyák túlnyomó többségénél díjmentes -- a pontos feltételeket a kibocsátó pénzintézet hirdetményei tartalmazzák.

Az OTP-vel létrejött megállapodás révén már az ország 1500 bankjegykiadó automatájánál tölthetik fel egyenlegüket a Vodafone előfizetők is -- 350 Bankomat automatát több mint egy éve használhatják a vodafone-osok. A szolgáltatást biztosító ATM-ek listája és egy részletes kereső egyaránt megtalálható a www.vodafone.hu oldalon.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról