Szerző: Ady Krisztián

2003. május 13. 11:57

Dekóderrel ellátott változatban is piacra dobja 251-es hangszórókészletét az Altec Lansing

[Clubic.com] Az Altec Lansing úgy döntött, hogy a vállalat történetének első hatcsatornás hangszórókészletét digitális dekóderrel ellátva is piacra dobja. Az 5.1-es Altec Lansing 251 hangszórókészlettel
[Clubic.com] Az Altec Lansing úgy döntött, hogy a vállalat történetének első hatcsatornás hangszórókészletét digitális dekóderrel ellátva is piacra dobja. Az 5.1-es Altec Lansing 251 hangszórókészlettel tesztünkön keresztül is megismerkedhettek olvasóink.

Az új változatban Dolby Digital és Dolby Pro Logic surround hangzás előállítására képes dekóder kap majd helyet, mely koaxális (S/PDIF) és optikai (TOSLINK) csatlakozón keresztül fogadja a digitális jelet a DVD-lejátszóból, játékkonzolból vagy a számítógépből. A készlet neve Altec Lansing 251 Digital lesz.

Az új hangszórókészlet minden paraméterében megfelel majd a 251-es szettnek, 45 W RMS összteljesítményt nyújt. A néhány héten belül kapható 251 Digital ára 219 euró, körülbelül 50000 Ft lesz Európában.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról